„Esu labai laimingas galėdamas pasidalinti gražiausio metų laiko akimirkomis su milijonais savo klausytojų“, – Šv. Kūčių vakarą ištars talentingasis M. Buble tiesiai iš šventiškai papuoštos studijos, įrengtos niekada nemiegančiame mieste – Niujorke.

Šventinis koncertas „Michaelo Buble Kalėdos“ su žinomiausiomis pasaulyje kalėdinėmis dainomis – unikalus šansas vienoje scenoje, ypatingų dekoracijų apsuptyje, išvysti M. Bublé dainuojantį duetu su tokiomis muzikos garsenybėmis kaip Lietuvos žiūrovų dievinama meksikietiškų melodramų superžvaigždė dainininkė Thalia, paauglių muzikos guru Justinas Bieberis, amerikiečių kantri muzikos ir televizijos žvaigždė Kellie Pickler, kultinis „Disney“ kompanijos kuriamo televizijos serialo „Mapetų šou“ herojus Oskaras, džiazuojanti merginų trijulė „The Puppini Sisters“ ir kiti.

M. Bublé jo talentas jau uždirbo ne vieną „Grammy“ statulėlę, o melomanai iš muzikos parduotuvių lentynų spėjo iššluoti daugiau nei 12 milijonų albumų. Ne mažiau nei talentas dainuoti, Michaelo gerbėjus žavi jo puikus humoro jausmas. Tuo TV3 žiūrovai įsitikins gruodžio 24-osios vakarą, klausydami „White Christmas“, „Have yourself a Merry Little Christmas“, „Feliz Navidad“, „Jingle Bells“ ir kitų žiemiškų dainų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)