„Aš tą nugarą būtent su tom žemom mašinom ir sugadinau. Kiek gali vonioj sėdėt ir vairuot? O dabar sėdžiu, kaip karaliaus soste“, – džiaugėsi Vidas Mačiulis.

Prieš vykstant į “Nemuno žiedo” lenktynių trasą, laidos svečias sutiko dalyvauti eksperimente – užrištomis akimis būti pavėžėtas dviem skirtingais automobiliais – ir iš važiavimo pojūčių nuspręsti, kuris automobilis yra geresnis ir brangesnis.

Laidos rėmėjai RSVMOTORS šiam tikslui skyrė prabangius Range Rover ir BMW visureigius.

Vėliau „Nemuno žiedo“ trasoje Vido Mačiulio laukė tradicinės rungtys: įsibėgėjimas nuo 0 iki 100 km/h, drag lenktynės su Žydrūnu Kuodžiu ir SERES elektromobilio mini slalomo rungtis.

„Nu Mačiuli, pasiruošk, gėdos nepridaryk,“ – pats save prie starto linijos užvedinėjo „Krepšinio pasaulyje“ autorius.

Kokius rezultatus užfiksavo Vido Mačiulio Ford „Kuga“ ir kaip laidos svečiui sekėsi įveikti slalomo trasą pirmą kartą gyvenime vairuotu elektromobiliu? Visa tai ir dar daugiau pamatysite naujausioje „Krepšinis į trasą“ laidoje šį šeštadienį per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją