Būtent su jomis susiję didžiausi jo, kaip krepšininko, pasiekimai. „Keturios moterys mano šeimoje – keturi medaliai su Lietuvos rinktine“, – laidoje atviraus sportininkas.

Tačiau ar paprasta būti krepšininko žmona? Apie savo šeimą ir karjeros pradžią su laidos vedėja Kristina Rimiene kalbėjęs Jonas neslėpė, kad sunkiausia, ypač jo žmonai, būdavo užsienyje. Ten trūkdavo ir draugų, ir pagalbos, rašoma pranešime spaudai.

„Ne kiekviena moteris atlaikytų tokį gyvenimą, kai vyras išvažiuoja į kelionę savaitei, o tu lieki viena namie su 3 vaikais – vienas serga, turi į ligoninę važiuoti, kitiems dar kažkas... Ir prasideda ta nematoma gyvenimo pusė – pasiaukojimas. Tai – tikrai sunkus gyvenimas“, – atvirai apie žmonos pasiryžimą kalbėjo sportininkas.

Tačiau, kad ir kur begyventų, Jono šeima visuomet buvo kartu. Galbūt todėl namus krepšininkas šiandien vadina ramybės oaze, į kurią niekuomet nesinešdavo krepšinio gyvenimo.

„Namie tu esi tėtis, o ne krepšininkas. Dukros klausdavo, o kodėl tu visą dieną žaidi su kamuoliuku, kas čia per darbas? Jos tik dabar ėmė suprasti, kodėl žmonės su tėčiu fotografuojasi. Nes joms esu tik tėtis“, – sakė Jonas.

J. Mačiulis laidos žiūrovams papasakos ir apie krepšinio pasaulio užkulisius – atskleis, kodėl grįžęs į Lietuvą, nekeldavo telefono draugams, ir kaip jam pavykdavo atsiriboti nuo žiūrovų garsiai reiškiamų emocijų. Jis neslėps, kad būta rungtynių, kuriose jis savęs... nebeprisimindavo.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais, 10 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją