„Aš tikiu blogio talismanais, gal toks ir esu. Kokius 90 procentų varžybų, kuriuose palaikau savo mylimą komandą, ji pralaimi“, - juokiasi humoristas.

Su J. Nainiu laidoje jiedu papasakojo, kaip rungtynėse su Slovėnijos rinktine jiems pavyko gauti vietas arenoje, kur sėdėjo visiškai šalia krepšinio žvaigždės Lukos Dončičiaus tėčio. Vienas jų bičiulis net patapšnojo vyrui per petį, prisiminė J. Nainys.

„Aš turėjau net tris bilietus į varžybas su Slovėnija, nes pirmąjį man draugas nupirko, tada šalia savęs dar vieną bilietą nupirko, o vėliau pamatėme, kad likę bilietų pirmoje eilėje, tai dar ten nusipirkome. Tai visi kainavo apie 300 eurų“, - prisiminė M. Katleris.

Jiedu su J. Nainiu pasakojo, jog juos arenoje nustebino gėrimo taurių grąžinimo sistema. Taip, kaip pas mus galima atsiimti depozitą perkant tarą, taip ten, grąžinus išgertą taurę, galima už vienetą atsiimti net du eurus.

Visiškai kitokie įspūdžiai M. Katleriui liko po varžybų su vokiečiais, kuomet arenoje jam teko varžybas stebėti sėdint tarp Vokietijos sirgalių.

„Keista, kad per mačą nenuskambėjo beveik nei vienas vokiškas žodis. Jie net puolimui neturi skanduotės. Ir jie atsisėda tik tuomet, kai pirmus taškus įmeta. Buvom jau pavargę ir galvojome, kad tarp jų kažkiek pailsėsime, mano balsas dar ir dabar neatsigavęs, o ten sėdamės, jie – stojasi. Matėme net, kaip vokiečių fanai stebisi lietuvių sirgaliais, koks stiprus jų palaikymas. Jie tikrai labai draugiški pasirodė. Taip pat keista, kad tik retas jų puošiasi savo komandos marškinėliais“, - pasakojo M. Katleris.

Laidoje savo įžvalgomis apie Lietuvos krepšinio rinktinės žaidimą bei jos lyderius dalijosi ir krepšinio treneris Tomas Purlys. Visą laidos įrašą galite pamatyti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją