„X Faktoriaus" grupių kovoje pasirodys Paulina ir Neda, Mingailė ir Skirmantas, Rokas ir Laurynas, „Good Time Boys", „MT Music", „Operatyvūs", Roberta Raubickaitė ir draugas, Nikita ir Michailas, „Intervalai", „Kosminės".

Grupės „Kosminės" narės Marija Chlebopaševaitė-Šviesa ir Ieva Labanauskaitė iš kitų šou dalyvių išsiskiria savo išvaizda. Ji – išskirtinė ir traukianti akį. Grupės narių elgesys – ne iš kuklumo alpstančių merginų. „Kosminės" tikrai žino, ką daro scenoje, ir kas yra jų stiprioji pusė. Tiesa, suprasti, kada merginos vaidina, o kada yra tikros, labai sunku, skelbiama pranešime spaudai.

„Mes labai daug patyrėme šią vasarą kartu. Dar daugiau kosmoso, daugiau vidinio centriuko. Esame pasiruošusios šiam etapui", – kalba grupės narė Ieva.

Iš šių merginų scenoje galima tikėtis visko: dainos teatro, išprotėjusio šou, unikalaus pasirodymo... Todėl „Kėdžių iššūkyje" projekto dalyvės tikrai nustebins ir visko mačiusius. Į sceną jos žengs apsitempusios ryškiaspalviais kostiumais.

Akį trauks ir Marijos šukuosena – afrikietiškos kasytės. Susuktame kuode bus įkištas metalinis šaukštas, kuriuo mergina gros pasirodymo metu. „X Faktoriuje" jos atliks legendinę FOJE dainą „Vaikystės stogas". Tiesa, ji ne iš tolo neprimins dainos originalo, o suskambės visiškai naujai – grojant ir puodais.

„Džiaugiuosi, kad jūs ne mano komandoje. Tik Saulius Prūsaitis gali suprasti, ką jūs darote ir kodėl. Nieko nesupratau, kas čia įvyko. Tačiau tikriausiai ir neturėjau suprasti. Prisimenu lagaminą ir tai, kad jūs visą laiką gerai atrodote. O kas vyksta toliau ir kuo siejasi muzika su tokiais batais... Žiauriai gerai atrodote, o visą kitą aš palieku Sauliui", – po pasirodymo kalbės Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Jie nepagauna... Čia normalus, psichodelinis popsas, nauja kryptis. Tačiau ant ribos, turėčiau ir papeikti. Pamiršta, kad yra muzika. Tai muzikinis, o ne teatro projektas. Dainos versija įdomi. Teisingai perteikta – vaikystė baigėsi, tenka sėsti prie puodų", – pokštaus Saulius Urbonavičius-Samas.

„Yra toks posakis – iš didelio rašto išeina iš krašto. Tai nėra tarptautinė teatro bienalė. O aš tai jutau – vyksta kažkoks „performansas". Nesusidūriau su dainavimu, net nejutau malonumo... „X Faktorius" vyksta žemėje, o ne kosmose. Jį žiūri ir klauso žemiečiai, o ne kosmitai", – sakys S. Prūsaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)