Tuo metu TV3 ir LNK televizijos tradicija iki šiol buvusių vakarėlių šiemet rengti neketina, nors jau daugybę metų ypatingai stengdavosi svarbiems asmenims surengti prašmatnius sezono naujienų pristatymus.

„Mūsų pirmosios naujojo televizijos sezono naujienos startavo dar rugpjūčio pradžioje, todėl su pirmosiomis premjeromis žiūrovai jau susipažino. Naujas sezonas turi būti visų pirma šventė žiūrovams, o ne mums, todėl visas dėmesys koncentruojamas į eterį ir naujas LNK programas. Neįprasti ir originalūs naujojo sezono laidų ir vedėjų pristatymai eteryje prasidės jau kitą savaitę – laukite staigmenų“, – kalbėdamas su pagrindiniu Lietuvos naujienų portalu DELFI intrigavo LNK televizijos atstovas Gediminas Malaškevičius.

Kasmet įspūdingai naujojo sezono duris atverdavusi TV3 televizija šiemet iškilmes surengė pavasarį, kuomet buvo švenčiamas 20-asis kanalo gimtadienis. Šie metai televizijai - išskirtiniai.

„TV3 televizija kiekvienais metais įspūdingai pamini naujo sezono pradžią. Šie metai – išskirtiniai, nes vos prieš keletą mėnesių, gegužės 3-ąją, TV3 minėjo savo 20-ąjį gimtadienį. Į jubiliejinę šventę Vilniaus operos ir baleto teatre susibūrė ryškiausi per du mūsų televizijos dešimtmečius eteryje sužibėję veidai, muzikos scenos žvaigždės ir iškiliausios šalies asmenybės. Iškilmingas koncertas buvo tiesiogiai transliuojamas per TV3. Taigi, naują mūsų kanalo etapą paminėjome pavasarį, o jau visai netrukus, kitą savaitę savo žiūrovams pristatysime rudens sezono „Mano TV3. Gera kartu!“ naujienas: atsinaujinusį, geltoną logotipą, nematytas laidas, serialus, filmus ir išskirtines renginių transliacijas. Rugsėjo 4-ąją prasideda Europos krepšinio čempionatas, taigi visą rugsėjį dovanosime šventę žiūrovams, kuriuos lydės ne tik karščiausios emocijos su Lietuvos rinktine, bet ir eterio premjeros“, – DELFI artimiausius TV3 televizijos planus atskleidė minėto kanalo atstovė Erika Vyšniauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)