Tuo metu 39-erių dainininkė Natalija Bunkė pasitiko savo namų virtuvėje, kurioje marinavo agurkus ir pomidorus žiemai – kiek neįprastas vaizdas vasarą, kuri dainininkams yra pats darbymetis. Prieš metus duodama interviu Palangoje, Natalija atviravo apie įtemptą savo vasarą ir rekordinį koncertų kiekį – apie pusšimtį vos per du mėnesius, rašoma pranešime spaudai.

„Šie metai buvo visiškai kitokie. Daugiau laiko skyriau sau ir savo šeimai“, – pasakos N. Bunkė.

Natalija nerinks žodžių paklausta, ką atsakytų tiems, anot kurių ji pervargo ir išsisėmė, todėl šią vasarą daugiau laiko ir dėmesio skyrė ne kaip įprasta koncertams, o nuosavai parduotuvei ir šeimai.

„Kalbėkit jūs ką norit, ne jums matuotis mano batus, o mano batai spaustų bet kam, net stipriausiam vyrui spaustų mano batai, tad nepatariu matuotis mano kurpaičių, tos mano blizgančias kurpaitės – tik man“, – sakys N. Bunkė.

Tuo metu 31-erių verslininkas Rimvydas Širvinskas-Makalius papasakos apie įspūdingiausias keliones, kuriose buvo šiais metais, bei prisipažins, kad kelionėse visada taupo maistui.

„Aš tikrai negailiu pinigų patogiam skrydžiui savo atostogų metu, ir tikrai negailiu pinigų apgyvendinimui, tačiau viskam kitam kažkodėl man pinigų pasidaro gaila. Dažniausiai valgau ne prabangiuose restoranuose, o tačiau paprastose gatvės užeigėlėse už kelis eurus, kurias pasirenku pagal vietinių rekomendacijas“.

„Rekordinė“ – vienu žodžiu prabėgusią vasarą apibūdins Rimvydas.

Pasak jo, per pastaruosius dešimt metų, ypač po dvejus metus trukusio karantino neįprastai daug keliavo ne tik jis pats, bet ir lietuviai. Tarp Rimvydo klientų buvo ir tokių, kurie vos kelių savaičių atostogoms nepagailėjo ir kelių dešimčių tūkstančių eurų.

Kiek kainuoja prabanga, ir ką už tai galite gauti? Kodėl savo parduotuvę uždariusi Erika Vitulskienė ėmė mokytis groti būgnais? Ar kalbos, kad Natalija Bunkė ketina pirkti dvarą yra tiesa? Ką svajojantiems apie atostogas jau dabar padaryti pataria kelionių ekspertas Rimvydas Širvinskas-Makalius? Jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., gyvenimo būdo žurnale „Nuo... Iki...“ tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją