Intelektualiųjų sekmadienių kino teatrą pradės net 8 „Oskarų“ statulėlės nuskynęs „Lūšnynų milijonierius“ (Slumdog Millionaire), kuriame sėkmę pagrindiniam herojui atneš kaip tik intelektinis televizijos žaidimas.

„Išimtinių žaidimo ‚Kas? Kur? Kada?‘ teisių Lietuvoje turėtoja TV3 televizija pasiūlys nuo šiol sekmadienius leisti kitaip – intelektualiai – ir tiems, kurie teigia, kad televizija – tik pramoginių šou erdvė, atskleis kitą eterio pusę. Intelektualiuosius sekmadienius 18.45 val. pradės TV3 Žinios, tęs „Savaitės komentarai“, įpusės eterio naujiena – televizijos žaidimas ‚Kas? Kur? Kada?‘, o vainikuos reikšmingais apdovanojimais įvertintos kino premjeros, – sako TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas. – Norėčiau pabrėžti, kad tokią sekmadienių programą sudėliojome siekdami vaikytis ne reitingų, o žiūrovų, kurie sako, kad per televiziją nėra ką žiūrėti.“

Šį sekmadienį TV3 eteryje startuosiančiame milžiniškos sėkmės sulaukusiame intelektiniame televizijos šou „Kas? Kur? Kada?“ iššūkį Žinovų komandai mes Žiūrovų komanda. Žinovai kovos dėl pergalės ir garbės, o TV3 Žiūrovų komanda galės laimėti pinigų.

TV3 žaidime „Kas? Kur? Kada?“ savo sėkmę išbandys trys Žinovų komandos. Pirmąją į priekį ves kapitonas Dainius Švenčionis, kurio komandoje šie žaidėjai: Brigita Gylytė, Saulius Jurkevičius, Valdas Linas Savickas, Vytautas-Juozas Kavaliauskas ir Nikas Martinėnas.

Antrosios komandos kapitonas – Aurelijus Katkevičius – jam talkins žinovai: Justinas Žilinskas, Skirmantas Tumelis, Liutauras Ulevičius, Jonas Malinauskas ir Domas Savickas.

Trečiosios Žinovų komandos lyderio pozicijas užims Aidas Puklevičius, o jo vadovaujamą komandą sudarys: Vytis Mackevičius, Jevgenijus Kaplanas, Tomas Tracevskis, Ignas Ligionis ir Aistė Kesminaitė.

Rusijoje intelektualus televizijos šou „Kas? Kur? Kada?“ prasidėjo 1975 m., vėliau laida populiarumo susilaukė Bulgarijoje, Armėnijoje, Azerbaidžane, Gruzijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje, o pernai – Turkijoje, Kazachstane ir JAV. Dabar licenciją kurti šį žaidimą turi ir TV3 televizija Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją