Taisyklėse nurodyta, kad muzikinis kūrinys, dalyvaujantis konkurse, iki 2022 m. rugsėjo 1 d. turi būti neišleistas jokiais iki šios dienos žinomais formatais ir niekur neskambėjęs viešai. Paaiškėjo, kad atlikėjos L. Štalytės daina „My Body“ dar 2020 m. buvo įkelta į „YouTube“ platformą.

Vietoj L. Štalytės atrankoje pasirodys grupė „The PiXLS“ su daina „Šaukt“. Pirmoji nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laida per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt bus transliuojama sausio 21 d.

Konkurso „Pabandom iš naujo“ atranką prižiūri LRT generalinės direktorės pavaduotojo Gyčio Oganausko vadovaujama darbo grupė, kurią sudaro: LRT televizijos programų departamento vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas, LRT populiariosios muzikos vyriausiasis redaktorius Ramūnas Zilnys, LRT Muzikos redakcijos vyresnysis redaktorius Darius Užkuraitis, LRT Skaitmeninio turinio prodiuserė Lina Patskočimaitė, LRT Komunikacijos ir rinkodaros departamento vadovė Rūta Putnikienė, LRT atstovė ryšiams su visuomene Miglė Savickaitė, televizijos režisierius Povilas Varvuolis ir kompozitorius, muzikos prodiuseris Vytautas Bikus.

Laimėtoją bendrai išrinks televizijos žiūrovai ir komisija, kurios sudėtis kis kiekvienoje laidoje. Kol kas komisijos narių pavardžių nacionalinės atrankos rengėjai neatskleidžia. Kaip balsavo komisija, bus skelbiama laidos pabaigoje – taip siekiama, kad komisijos vertinimai nedarytų įtakos žiūrovų balsavimui.

„Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje „Pabandom iš naujo“ dalyvaujančių atlikėjų / grupių sąrašas:

Agnė – „New Start“

Aistė Pilvelytė – „We Are Not Running“

Alen Chicco – „Do You“

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ – „Sėdi ir važiuoji“

Baiba – „When the Lights Go Out“

Beatrich – „Like a Movie“

Donata – „Dreamer“

Gabrielius Vagelis – „Šauksmas“

Gebrasy – „Saw Your Ghost“

„Il senso“ – „Sparnai“

I. T. – „Žinau, tai tu“

Joseph June – „Vacuum“

Justa Rubežiūtė – „When I'll Find“

Justė Kraujelytė – „Need More Fun“

„Justin 3“ feat. Dj AugustYno – „Not Giving Up“

Luknė – „Paradise“

Mario Junes – „Do What You Do“

Matt Len – „Midnight Train“

Melona – „Song Of Whispers“

Monika Linkytė – „Stay“

MoonBee – „Rumor“

„Multiks“ – „London“

NOY – „Destiny's Child“

Paulina Paukštaitytė – „Let Me Think About Me“

Petunija – „Love of my life“

Rūta Mur – „So Low“

„The PiXLS“ – „Šaukt“

Viktorija Faith – „If You Ever Miss Me“

Voldemars Petersons – „Things“
W.I – „You Can Not“

Pirmoji nacionalinės atrankos „Pabandom iš naujo“ laida – jau sausio 21 d. 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją