Prezidentienė visa galva panirusi į močiutės pareigas. Tai pirmosios Brazauskienės ir jos beveik trijų metų anūkės atostogos kartu.

Lakstydama paskui Ievutę, Brazauskienė numetė keturis kilogramus per savaitę. Tačiau specialiai LNK „Karamelinėms naujienoms“ prabilusi apie savo ateities planus, K.Brazauskienė atskleidė, kad fizinis krūvis šiuo metu jai - į naudą.

Pasirodo, Prezidento našlė ruošiasi rimtiems iššūkiams. Ji užsibrėžusi išmokti valdyti A. M. Brazausko jachtą „Tina“, dėl kurios dar visai neseniai buvo kilęs tikras triukšmas.

Po Prezidento mirties buvo teigiama, kad Brazauskas testamentu šį turtą paliko anūkams, tačiau našlė kažkodėl atsisakė vykdyti velionio valią ir jachtą pasiliko sau. Kaip viskas buvo iš tikrųjų? Kur Prezidento laivas paslėptas šiuo metu?

Šį antradienį, 20.45 specialiame interviu „Karamelinėms naujienoms“ Brazauskienė atskleis ypatingus savo planus: pasirodo, ji mokosi jachtos vairavimo subtilybių, telkia komandą ir jau netrukus laivą išplukdys į plačius vandenis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)