Slapčiausiame LNK šou „Kaukės“ nestigo intrigų. Šioje laidoje komisija gavo teisę kaukėms užduoti po vieną klausimą ir išsiaiškinti daugiau apie jas. Vis dėlto šia auksine galimybe pasinaudojo ne kiekvieną kartą.

„Pasinaudokim ta pažintimi su tavim, Giedriau ir labai trumpai, ir aiškiai išsiaiškinkime ar Žuviukas jau yra pažėręs ikriukų, ir ar turi buožgalviukų? Dėl Monikos klausiu, kad būtų aišku“, – štai tokį klausimą po Žuvies kauke besislepiančiai asmenybei uždavė dizaineris Robertas Kalinkinas, o jo atsakymas privertė garsiai šaukti: „Monika, valio! Praėjo turą!“

Jau visi spėjo pastebėti, kad atlikėjas Vidas Bareikis jaučia simpatiją Lėlei. Todėl ir šį vakarą jis jai negailėjo gerų žodžių. O po atliktos visų liaupsinamos kaukės dainos ji pelnė ir Monikos Liu simpatijas.

Dar labiau komisiją nustebino Kirmėlės pasirodymas scenoje. Nė pro vieno akis nepraslydo, kai ji pasirodė pasidažiusi lūpas. O atlikta daina vertė dar labiau pasukti galvas – kas slepiasi po šia kauke: „Man pirmą kartą ėjo šiurpas. Pirmą kartą per tris savaites, tikrai, nuo dainavimo. Pirmą kartą šiame projekte. Kirmėle, tau ačiū! Tu esi man pati mieliausia. Aš dabar norėčiau eiti su tavim pasivaikščioti į mišką. Aš, tu ir mano šuo Balbina. Būtų nuostabi kompanija. Pati, pati mieliausia kaukė. Aš noriu apkabinti! Man taip patinka! Aš tuoj apsiverksiu!“ – emocijas sunkiai tramdė Monika Liu.

Nepamirštami pasirodymai ir intriguojantys spėjimai – 19.30 val., šou „Kaukės“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją