Seniau garsaus aktoriaus veidas nuolat šmėžuodavo įvairiausiose LNK kanalo laidose. Vienas garsiausių jo projektų – legendinis „Myli, nemyli”, kurį žavus vyras vedė kartu su LNK projekto „Kaukės” komisijos nare Livija Gradauskiene, rašoma pranešime spaudai.

„Gera prisiminti senus laikus. Tuomet buvau tiesiog labai savimi patenkintas, jaunas, itališkas narcizas, kuris be savo žydėjimo nelabai ką tematė. Na, ir man viskas puikiai sekėsi. Tik vėliau išmokau pamatyti ir aplinką. Labai džiaugiuosi, kad tuo laiku sutikau Liviją. Man ji – lyg sesuo iki šių dienų. Kiekvieną kartą susitikus sunkiai pajėgiame išsiskirti. Tiek daug temų aptarimui atsiranda, kartu valandos prabėga nepastebėtos”, – sakė aktorius L. Pobedonoscevas.

Nusiėmus Elnio kostiumą L. Pobedonoscevo laukė komisijos nario kėdė, kuri jam tapo labai rimtu iššūkiu.

„Esu sau davęs įžadus sakyti tik tiesą. Todėl kai kurie dalyviai iš manęs sulaukė ir rimtesnių komentarų. Nors ir nelengva būti tiesiam, tačiau žinau, kad būtent to noriu. Dalijau pagyras šykščiau. Bandau nebūti kitiems patogus ir sakyti, ką galvoju. Manau, kad ir gyvenime, ir projektuose, nors tiesą girdėti ne visada malonu, ilgalaikėje perspektyvoje tai atneša žymiai daugiau naudos. Kai kuriais atvejais, sakau iš savo paties patirties, būčiau daug toliau nuėjęs, jei laiku būčiau sulaukęs tinkamos kritikos. Prisimenu, kai buvau labai savimi patenkintas pirmakursis aktorius, negirdėjau jokios kritikos. Tik sulaukęs neigiamo įvertinimo supratau, kad gyvenau iliuzijų pasaulyje. Ir nors supratimas buvo labai skaudus, tačiau tuo pačiu ir be galo naudingas”, – sakė L. Pobedonoscevas.

Livija, nuo pat projekto pradžios po beveik kiekviena kauke galimai mačiusi L. Pobedonoscevą praėjusios laidos metu išvydusi jį trumpam nuščiuvo.

„Tai – metų staigmena. Vos neapalpau išvydusi Leo. Nors ilgai to troškau, tačiau, kai tai įvyko, kokią vieną nedidelę akimirką galvojau, kad man pasivaideno... Savomis akimis sunkiai pajėgiau patikėti išvydusi iliuziją, kuri tapo realybe. Prisipažinsiu, kad norėčiau Leo tarp komisijos narių turėti visada”, – savo įspūdžiais po netikėto Elnio-Leonardo Pobedonscevo pasirodymo projekte dalijosi „Radiocentro” balsas ir žiūrimiausio šou Lietuvoje „Kaukės” komisijos narė L. Gradauskienė.

Kokia staigmena jau kitą sekmadienį ir vėl priblokš L. Gradauskienę? Kokia užuomina apie Vienaragį komisijai užmins dar neregėtą mįslę? Ir ką žiūrovams pažadės aštrialiežuvis LNK „Kaukės” vedėjas Giedrius Savickas?

Žiūrimiausio projekto „Kaukės” pusfinalis – jau šį sekmadienį, 19.30 val., per LNK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)