„Naujoji savaitinė laida bus ilgesnė, tad labiausiai žiūrovus dominančiomis temomis galėsime diskutuoti dar daugiau, kartu su studijos svečiais ieškosime būdų problemoms spręsti. Kiekvienoje laidoje bus ne tik pokalbių, bet ir filmuotų siužetų, realiai išprovokuotų situacijų. O ir pati Nomeda bus rimtesnė, griežtesnė. Keičiasi ir jos aprangos stilius – laisvumą keičia klasika”, – pasikeitimus pristato laidos „Su Nomeda” prodiuserė Jurga Gusarovienė.

Pasak TV3 pranešimo spaudai, pirmojoje laidoje, iki eterio dienos jau spėjusioje įžiebti tikrų aistrų, apkalbų ir net grasinimų teismais laidos kūrėjų komandai – šokiruojanti tema.

„Su Nomeda” kūrėjai atliko eksperimentą – praleido keletą dienų prie kompiuterio ir darė tai, kuo dabar itin dažnai užsiima paaugliai: užregistravo keletą įprastinių, niekuo neišsiskiriančių anketų nepilnametės mergaitės vardu įvairiose Lietuvos pažinčių svetainėse ir pridėjo erotišką nuotrauką. Draugų atsirado labai greit – dauguma jų – pusamžiai vyrai.

Jie be užuolankų pasiūlė seksą. Laidos kūrėjai tęsė eksperimentą – jaunai atrodanti devyniolikmetė Henrika nuėjo į pasimatymą su keliais vyriškiais. Realybė merginą pašiurpino.

„Mylėtis man siūlė net į senelius tinkantis vyras”, – slapta darytus vaizdo įrašus komentavo Henrika.

Laidoje apie tai diskutavo ir pažinčių portalo savininkas Marius Pereščius. Jis tvirtina, kad apsinuoginusios nepilnametės pažinčių svetainėje – įprastas dalykas. Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybos atstovas Rimvydas Ūsas tikino, kad labai sunku nustatyti, kur prasideda erotika, o Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Rimantė Šalaševičiūtė pasakojo apie skundus, kuriuos gauna iš nepilnamečių tėvų.

Dėl ko pastaruoju metu nerimsta visas pramogų pasaulis? Antrojoje, sausio 14-osios laidoje „Su Nomeda” Jurgis Didžiulis iš „InCulto”, Rasa Bubulytė iš „Dangaus”, Nijolė Pareigytė iš „69 Danguje”, Linas Adomaitis, prodiuseriai Mindaugas Bendžius ir Martynas Tyla, Seimo narė Dalia Teišerskytė diskutuos apie fonogramas ir gyvą dainavimą.

Kada muzikos žvaigždės dainuoja pagal fonogramą ir kada – gyvai? Kodėl seimūnai siekia, kad renginių organizatoriai skelbtų, gyvai ar ne dainuoja atlikėjai? Šioje laidoje „Su Nomeda” – netikėtos ir labai atviros muzikos garsenybių išpažintys ir bandymai išsisukti iš į kampą spaudžiančių Nomedos provokacijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją