„Šok su žvaigžde“ veda patyrę pramogų verslo veidai Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas.

„Didelė dovana, į mūsų visų gyvenimus sugrįžta šokiai, juk mes jų taip pasiilgome“, – pirmoje laidoje tikino vedėja G. Martirosian.

Ant parketo iš viso pasirodė 12 žvaigždžių ir profesionalų porų: Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius, Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas, Justė Komskytė-Vaiciekiūtė ir Gabrielius Sasnauskas, Indrė Stonkuvienė ir Rolandas Beržinis, Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius, Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas, Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj, Mantas Tautvaišas ir Karolina Pukšto, Tadas Gryn ir Ala Karpenko, Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė, Simas Kučas ir Melisa Valinovič, Vaidotas Valiukevičius ir Leta Kripaitė.

Dalyvių pasirodymus vertino profesionalų komisija: Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė ir triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas, judėjimo pagrindų mokytojas Justas Kučinskas.

Be komisijos savo nuomonę išreikšti gali ir televizijos žiūrovai, kurie už savo favoritus galės balsuoti kiekvieną šeštadienį tiesioginių transliacijų metu, surinkdami dviženklį poros numerį. Iš vieno numerio iš viso galima balsuoti penkis kartus.

Projektą atidarė TV laidų vedėjos U. Siparės ir L. Petkevičiaus pora. Šokėjai visiems susirinkusiems pristatė lėtą valsą.

„Dreba širdis, ne kojos, o širdis“, – po šokio prisipažino Ugnė.

„Esu maksimalistė, išsikeliu užduotis, girdžiu visus komentarus ir stengiuosi įgyvendinti visas tas pastabas“, – tikino ji.

Ugnės ir Luko porai komisija negailėjo liaupsių ir iš viso skyrė 19 balų.

Antrieji ant parketo lipo teniso treneris S. Kučas ir šokėja M. Valinovič. Pora atliko Lotynų Amerikos šokį čia čia čia, inspiruotą teniso kortų.

Vedėjas V. Rumšas Simo paklausė, kaip jam pačiam pasirodė judviejų su Melisa debiutas.

„Na, tenise lengviau“, – šyptelėjo jis.

Komisija porai turėjo ir pagyrų, ir kritikos. Iš viso žiuri jiems skyrė 10 balų iš 30 galimų.

„Dabar dirbsime dvigubai daugiau, tai tikra paskata. Kitą kartą bus 30“, – išgirdęs balus sakė S. Kučas.

Netrukus po to scenoje žiūrovai išvydo aistringą tango šokį, kurį atliko aktorė A. Lukaitė ir E. Belousovas. Poros pasirodymas prikaustė žiūrovus.

Komisija šokėjams negailėjo komplimentų ir tikino, kad pasirodyme netrūko nei tango, nei dramos, nei profesionalumo. „Tai buvo aukštas lygis. Klaidų būna visada, kitą kartą bus geriau“, – gyrė vienas iš žiuri narių.

„Mane įkvepia mano šeima, mano mama, kuri sėdi studijoje ir seneliai, kurie žiūri šią laidą. Ir sesuo, ir tėtis. Visi žmonės. Beje, šiandien Mokytojų diena, visus sveikinu ir noriu padėkoti Edvinui, kuris mane išmokė bent kažkiek šokti“, – savo partneriui dėkojo Austėja.

Komisija porai skyrė 21 balą.

Ketvirtieji pasirodė plaukų stilistas M. Tautvaišas ir K. Pukšto, kurie pasirinko į projektą atnešti gyvybės ir sušoko ritmingąjį džaivą.

„Pirmas blynas dažnai būna prisvilęs. Klaidos yra gerai, yra iš ko mokytis“, – po savo šokio prisipažino Mantas.

Teisėjai iš viso porai skyrė 16 balų.

„Puiku. Džiaugiuosi. Gal ir ne to tikėjausi. Išėjo, kaip išėjo. Džiaugiuosi, kad apskritai esu čia“, – pozityvumo neprarado plaukų stilistas.

Aktorius T. Gryn ir A. Karpenko pirmoje laidoje žiūrovus nustebino sušokdami sudėtingų žingsnelių kupiną čia čia čia.

„Aikštelėje mačiau du aktorius, dvi stiprias asmenybes“, – tikino komisijos narė L. Chatkevičiūtė.

Charakteringas poros šou iš viso surinko 20 balų.

„Visada galima norėti daugiau, bet tą norą galima išreikšti darbu, kad išsipildytų visi tie norai“, – komisijos balus įvertino aktorius T. Gryn.

J. Komskytė-Vaiciekiūtė ir G. Sasnauskas debiutavo pasirinkdami lėtą valsą. Justė scenoje ne tik šoko, bet ir užgrojo smuiku.

Elegantiškąjį pasirodymą komisija įvertino gana palankiai, bet skyrė 14 balų.

Šou vedėja Gabrielei pakuždėjo, kad pirmąją laidą pildosi norai, tad verta tikėtis žiūrovų palaikymo.

P. Stravinskas ir A. Juzėnaitė žiūrovus linksmino šokdami džaivą. Pasirodyme netrūko nei nuotaikos, nei taiklių žingsnelių.

„Jiems pavyko!“ – šūktelėjo šou vedėjas V. Rumšas.

„Neturiu slapto recepto, svarbu imti iš gyvenimo viską ir džiaugtis kiekviena akimirka“, – po energingo numerio sakė Paulius.

Šokėjų pora sulaukė 22 komisijos balų.

TV laidų vedėja ir socialinių iniciatyvų autorė I. Stonkuvienė bei jos partneris R. Beržinis dovanojo ugningą tango.

„Jūs tiek laiko buvote ore, kad atrodė, jog jūs net žemės neliečiate“, – pastebėjo V. Rumšas.

„Pirmą kartą mačiau tokį vyrą šokėją, kuris būtų išsigandęs. Buvo įdomu. Sakyčiau, kad gali būti ir toks tango variantas“, – kalbėjo komisijos narys V. Visockas.

Indrės ir Rolandas iš viso surinko 21 balą.

„Aš jau įkėliau story, labai lauksiu palaikymo“, – po pasirodymo kalbėjo I. Stonkuvienė.

P. Šinkūnas ir K. Voropaj publikai sušoko čia čia čia. Verta pastebėti, kad abu dalyviai yra artimi šokių pasauliui – Katerina yra profesionali šokėja, o Paulius – choreografas.

„Jūsų šokį galiu pavadinti savitu, konceptualiu. Buvo nuostabu. Matosi, kad tai buvo lygiaverčių partnerių kūrinys. Man smalsu, ką dar mums parodysite“, – sakė žiuri narys J. Kučinskas.

Komisija šiam numeriui iš viso skyrė 23 balus.

Džaivo ritmu ant parketo sukosi ir V. Valiukevičius bei L. Kripaitė. Pora visus žiūrovus savo pasirodymu nukėlė į 1990-uosius.

Teisėjai šokėjams skyrė 23 balus.

Šou vedėja pastebėjo, kad Leta ant parketo sukosi avėdama sportbačiais, tačiau tai, pasak šou dalyvių, nė kiek nepalengvino pasirodymo.

„Mes norėjome atkartoti gatvių madą, todėl ir pasirinkome sportbačius, bet tai nereiškia, kad buvo lengviau, nes tokie batai yra gana kieti“, – paaiškino Vaidotas.

Profesionaliu pasirodymu nustebino drabužių kūrėja S. Nainė ir L. Bernatavičius, kurie atliko lėtą valsą. Simona ant parketo pasirodė su savo pačios kurta suknele.

„Tai buvo stipriausias standartinių šokių šokis šį vakarą. Puikiai atliktas numeris“, – tikino komisijos narė L. Chatkevičiūtė.

„Buvo nuostabu, labai jus sveikinu. Viskas buvo su skoniu, labai nuostabu. Simona, merginai tokiame šokyje darbo kojomis yra tikrai daug, labai jus sveikinu“, – gyrė V. Visockas.

Žiuri porai skyrė aukščiausią balą šį šeštadienio vakarą – 25 balus.

Jauniausia projekto pora P. Valentaitė ir G. Meškauskas atliko tango.

„Tai buvo puikus pasirodymas. Jūs neieškojote sudėtingų sprendimų, tiesiog atlikote tikrą tango, su tikrais jausmas, tad ir rezultatas tikras“, – kalbėjo komisija.

„Tai buvo tikra aistra. Tai buvo aistra, kokia ir turi būti šokyje. Mes pasistengėme su Gedvinu“, – tikino Paula.

Pora iš viso surinko 22 komisijos balus.

Laidos gale paaiškėjo, kad kol kas projekto lyderiais gali vadintis S. Nainė ir jos partneris L. Bernatavičius. Mažiausiai komisijos balų surinko S. Kučo ir M. Valinoč pora. Nepaisant to, pirmąją laidą visi dalyviai galėjo jaustis saugūs, kadangi nė vienas iš jų neturėjo atsisveikinti su projektu.

Šou akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)