Pusiau juokais, pusiau rimtai Ramūnas sakys, kad iš tiesų savo kelią į sportą jis pradėjo nuo pat gimimo, o per visą gyvenimą išbandė tikrai ne vieną skirtingą sporto šaką, rašoma pranešime spaudai.

„Kai man buvo kokie 2 metai, tėtis nusivedė mane į 25 m baseiną ir už rankų į jį įmetė. Mama susmuko stovėdama, vos negavo infarkto, o aš sau normaliai išplaukiau“, – pasakos laidoje Ramūnas.

Tiesa, ne ką lengviau buvo ir tada, kai Vyšniukas paaugo. Pasirodo, kad tėvas visuomet stengdavosi, kad sūnus turėtų aiškų ir griežtą režimą – augino sūnų sportininką.

„Pamenu, kad kai mokyklos laikais kieme žaisdavome kvadratą, slėpynių ar futbolą, tėtis mane staigiai pasiimdavo į stadioną ir sakydavo, kad turime bėgti krosą. Pamenu, ašaros akyse – aš bėgu, o ten, kieme, visi žaidžia… Visa mano vaikystė buvo tokia. Sakė, kad tik po to pasakysiu „ačiū“. Netikėjau, bet taip ir išėjo,“ – tėvui jaučiamo dėkingumo neslėps Vyšniukas.

O sulaukęs paauglystės, įvairiomis sporto rūšimis mėgautis pradėjo ir pats Ramūnas. Kaip laidoje išduos sunkiaatletis, tai paskatino filmai su populiariuoju Jeanu Claudu Van Damme.

„Tada pradėjau lankyti boksą, karatė, o prisižiūrėjęs filmų ir pats keldavausi 5 ar 6 valandą ryto, kad tik galėčiau pasitreniruoti. Net mokykloje klausdavau mokytojos, ar galiu išeiti į tualetą, kad užlipčiau į viršų, kur mokykloje turėjau pasidėjęs bokso pirštines, ir galėčiau pasitreniruoti“, – išduos jis.

Kada Vyšniukas susidomėjo svorių kilnojimais? Ar liepia sportuoti savo vaikams? Daugiau apie Vyšniuką, jo karjerą ir šeimą – jau šį vakarą!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)