„Šiandieniniai mūsų automobiliai yra labai komfortiški ir dar galvojame, kad ir greiti. Bet šiandien turėsim galimybę įsitikinti“, – kalbėjo vienodais Mercedes visureigiais į „Nemuno žiedo“ trasą atvykę Darjušas ir Kšištofas Lavrinočiai. „Kadangi aikštelėje negaliu brolio nugalėt, tai pabandysiu jį čia nugalėt.“

„Šiandien pas mane kuro bake yra likę maždaug 20 litrų kuro. Važiuodamas čia svarčiau, ar prisipilti daugiau, bet paskui pagalvojau, kad kiekvienas kilogramas lenktynėse yra svarbus“, – maža gudrybe prieš laidos filmavimą pasidalino Darjušas. „Čia, broli, kaip ir visur, reikia galvot!”

„O aš pilną baką įvariau“, – prisipažino Kšištofas.

Ar lengvesnis kuro bakas padėjo Darjušui lenktynių trasoje įveikti brolį Kšištofą pamatysite laidoje „Krepšinis į trasą“ šį šeštadienį per Delfi TV.

Tradiciškai laidos „Krepšinis į trasą“ svečiai varžėsi keliose rungtyse: savo automobiliu fiksavo įsibėgėjimo iki 100 km/h laiką, savo automobiliu stojo į drag dvikovą su Žydrūnu Kuodžiu ir SERES elektromobiliu įveikė mini slalomo rungtį. Taip pat, kiekvienoje laidoje atliekama viena papildoma ir kiekvieną kartą vis kitokia individuali užduotis.

Šį kartą broliams teko išsiaiškinti, kuris greičiau nuo legendinės Kauno sporto halės nuvažiuos į Santakoje esančius „Lietuvos krepšinio namus“.


„Palaukit dar, tai čia tiktai pirma sankryža“, – paklaustas, kaip jaučiasi važiuodamas antras, atsakė Darjušas.

„Čia pirma sankryža ir paskutinė, jums jau viskas“, – nukirto savo pranašumu neabejojęs Kšištofas.

Kuris iš dvynių geresnis vairuotojas? Apskritai, ar pavyko pagerinti anksčiau Valdemaro Chomičiaus užfiksuotus laidos rekordus? Kaip sekėsi išlaikyti vairuotojo teises ir koks buvo pirmasis brolių automobilis?

Visa tai ir dar daugiau pamatysite laidoje „Krepšinis į trasą“ šį šeštadienį per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją