Kalbėdama apie savo badavimus, Simona neišlaikė ir pravirko.

„Obuolys per dieną, grikiai visą savaitę, Viduržemio jūros dieta, Atkinsono dieta, japoniška dieta. Pasiekiau savo svajonių svorį, o man agentūroje pasakė: tau reikia numesti dar du kilogramus“, – su ašaromis akyse prisiminė S. Burbaitė.

Aktorė, humoristė Violeta Mičiulienė šmaikštaus, kad tuomet, kai buvo dalinamas grožis, ji stovėjusi eilės gale.

„Grožio negavau, tačiau gavau gerą liežuvį, už kurį esu dėkinga“, – sakys V. Mičiulienė.

„Jei moteris gali garsiai pasakyti savo svorį ir amžių – ji gali viską“, – jai pritars kita šarminga scenos moteris Laima Tamulytė-Stončė.

Buvusi dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona, 28-erių modelis Monika Račiūnaitė pasakos, kad nuo įkyraus dėmesio, darbo ir išsekimo Italijoje dirbdama modeliui net buvo patekusi į ligoninę. „Grožio pasaulis žiaurus ir netikras“, – sakys Monika.

Tad ar iš tiesų pagal rūbą sutinka, o pagal protą – išlydi? Ar tikrai dailesnius žmones gyvenimas labiau myli, o štai ne tokiems gražiems reikia dvigubai dirbti, kartais tikrąja to žodžio prasme net arti, kad būtu pastebėti?

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ jau šį ketvirtadienio vakarą 20.00 val. tik per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)