Žiūrovai galės išvysti, kaip dvidešimt penkeriais metais jaunesnė Lina Vilimaitė, dabar jau Pūkienė braukia vestuvinę ašarą... ir kaip vos telpa į limuziną su karališka ir įspūdinga nuotakos suknele.

Ne mažesne prabanga tviskėjo ir aktorės, laidų vedėjos Eglės Vaičytės vestuvės, kuri prieš kelias dienas ištekėjo už naftos verslo magnato Andriaus Šulskio. Beje, „Kakadu” vienintelė laida Lietuvoje gavo leidimą filmuoti šias įspūdingas vestuves.

Štai į žurnalistės Jurgos Klimaitės vestuves sugužėjo visas Lietuvos žvaigždynas. Valinskai, Skaisgiriai, Agnė Jagelavičiūtė su Oskaru Koršunovu, Daina Bilevičiūtė, Gediminas Jaunius, Justė Milušauskienė ir daugybė kitų.

Europos centre vykusią ceremoniją plovė gausingas lietus. Tačiau tai nesutrukdė pastoriui iš Amerikos palaiminti lietuvaitės ir vokiečio Dirko santuokos, skambant gyvai atliekamoms Dainos Bilevičiūtės ir Justės Milušauskienės melodijoms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją