„Nuostabu matyti, kaip vyrai ruošia patiekalus. Manęs namie valgiais niekas nelepina“, – susižavėjusi gardžiais eksperimentais kalbėjo šviesiaplaukė. Nijolė pasakojo, kad ji norėdama nustebinti savo mylimąjį, krepšininką Artūrą Jomantą, įprastai patarimo kreipdavosi į mamą, o nuo šiol skambins virtuvės mitų griovėjams.

Ir tai nenuostabu, juk Alfas, Ali ir Martynas iš grikių dainininkei paruošė salotas, daugiaryžį ir net... ledų!

„Mano virtuvėje grikiai dabar bus verdami tikrai kur kas dažniau“, – girdama puikų patiekalų skonį sakė Nijolė.

Sužinoję, kad Alfas kelioms dienoms išvyksta į Gruziją, Ali ir Martynas įpareigojo draugą parvežti įdomų šašlykų receptą.

Komandos narys įvykdė pavedimą su kaupu – kulinarinių idėjų jis sėmėsi restorane, į kurį tą patį vakarą atvyko Gruzijos vadovas Michailas Saakašvilis ir Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Kokį receptą Alfui išdavė ruošęs vakarienę prezidentams virtuvės šefas, sužinosite „Virtuvės mitų griovėjuose“ jau šį šeštadienį, gegužės 14-ąją, 12.00 val. per TV6.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją