Kaip rašoma pranešime spaudai, naujojo sezono pristatymo išvakarėse trumpai apie TV3 sezoną: šį rudenį TV3 televizija pradeda net su šešiomis naujienomis: pirmadieniais prie TV3 ekranų kvies buvusi gelbėtoja Agnė Jagelavičiūtė su gyvenimo būdo žurnalu apie Lietuvos garsenybių gyvenimą „TOP 10” ir Andrius Rožickas su skandalingiausia sezono naujiena ekstremalių išbandymų laida „Stresas”.

Antradieniais – mamų ir detektyvų diena su realybės šou „Pagal mamą”, kurį pradės trys garsios Lietuvos mamos – Aušra Cicėnaitė, Rasa Juzukonytė ir Liveta Kazlauskienė, ir su Daliumi Skamaraku ir jo naujausių sekimo technologijų laida „TV detektyvai”; trečiadieniais – dvi stiprios ir pamiltos senbuvės: „Lietuvos ryto televizija” ir „Abipus sienos” su Jovita Valeikaite ir Giedriumi Leškevičiumi.

Ketvirtadieniais TV3 žiūrovai išvys ašaras ir juoką nusikaltimų realybės dokumentikoje „Komanda” ir Lietuvos humoro profesionalų lygą su Mindaugu Sėjūnu „Juokovizija 2006” (tiesioginės transliacijas).

Penktadieniais eteryje karaliaus stipriausi filmai ir dainų karaliai Violeta Riaubiškytė ir Edmundas Kučinskas „Penktadienio muzikos šou”. Kasdien šiokiadieniais nuo 15.40 val. dvi valandos skirtos telenovelių gerbėjoms ir populiariausiems serialams „Geidžiamas kūnas” ir „Audra”, o nuo 17.40 val. TV3 rodys jubiliejinį sezoną pradedančią aktualių pokalbių laidą „Nomeda” su Nomeda Marčėnaite.

Pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.15 val. – aktyvioji „TV pagalba” su dviem naujais gelbėtojais Juste Milušauskiene ir Žilvinu Žitkumi. Patogesniu žiūrovams laiku – 21.30 val. bus rodomos TV3 vakaro „Žinios”, o 22.00 val. – TV3 skelbia „Kultinio serialo valandą” ir kas vakarą rodys šiuos naujausius ir garsiausius pasaulyje serialus: „Nusivylusios namų šeimininkės” su penkiomis žaviomis nusivylusiomis namų šeimininkėmis – Gabriele, Lynete, Suzana, Bree ir Edie – ir jų net 22 „Emmy” ir 10 „Auksinių gaublių” įvertomis istorijomis.

„Kalėjimo bėgliai” su dviem broliais – Linkolnu ir Maiklu, įtemptu siužetu ir nepaprasta pabėgimo iš kalėjimo istorija. Šiemet šis kultinis serialas pretenduoja į „Auksinį gaublį” kaip geriausias metų draminis serialas.

„Spec.būrys” su slaptosiomis Jungtinių Tautų operacijomis Bosnijoje, Rusijos ir Irano „atominiu bendradarbiavimu”, Amerikos misionierių išlaisvinimo operacija Indonezijoje, karinėmis pratybomis Afrikoje ir nuslėpto karo istorijomis; „Kobra 11” – žiūrimiausio vokiečių serialo naujausias sezonas, kuriam jau nereikia jokių apibūdinamųjų žodžių…

Taip pat pirmadienio-ketvirtadienio vakarais iškart po „Kultinio serialo valandos” 23.00 val. TV3 žiūrovų lauks net trys „CSI kriminalistų” naujausi sezonai „CSI Majamis”, „CSI Niujorkas” ir „CSI Las Vegasas” bei šokiruojančios dokumentikos ciklas.

Savaitgaliais be jau pamiltų laidų TV3 šeimų 14.30 val. laukia naujutėlaitė populiarų serialą „Dingę” primenanti versija vaikams „Dingę vaikai”, popiet naujausias animacinio šedevro „Simpsonai” sezonas, o vakarais net du muzikiniai humoro šou: šeštadieniais – „Kreivas veidrodis”, sekmadieniais – sezono naujiena „Puikusis šou” su dar puikesniu duetu Vytautu Šapranausku ir Arūnu Sakalausku.

Būtent šis SaŠa duetas, talkinamas „Policijos akademijos” ir „Dviejų Agnių” duetų, šį sekmadienį ir pristatys naująjį TV3 sezoną.

Savaitgalio rimtieji projektai – geriausias Rusijos kinas šeštadieniais („Bumeris”, „Bumeris 2”, „Brolis”, „Brolis 2) ir analitinė laida „Savaitės komentarai” su Jolanta Butkevičiene sekmadieniais.

Be TV3 ir „Tango TV” televizijos žvaigždžių naująjį TV3 sezoną rugsėjo 3-ąją 19.05 val. žiūrovams pristatys visas būrys Lietuvos muzikos estrados žvaigždžių: „Yva”, „InCulto”, Stano, Česlovas Gabalis, „Rebelheart”, „Mokinukės”, Linas ir Simona, Jonas ir Raselė, mažasis Rytis Cicinas, „Kastaneda”, Alanas, Neda, stebukladarys Arvydas Stonys, pradanginsiantis net patį televizijos bokštą, ir Atlanta, kuri kvies į savo laidotuves…

Šmaikštus, muzikinis, nuoširdus ir juokingas, kitoks nei visada, tačiau kaip niekad artimas kiekvienam – toks naujasis TV3 sezonas, kuriame kiekvienas ras dalį savo nuostabaus pasaulio… Toks ir TV3 naujojo sezono pristatymo šou, kuriame kiekvienas ras iš ko juoktis, kuo žavėtis, ką apkalbėti ir dėl ko ginčytis…

TV3 naujojo sezono pristatymas – jau rugsėjo 3 dieną 19.05 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją