Vienas iš didžiausių iššūkių porai tapo darbas per atstumą – kadangi Š. Kirdeikis šiuo metu gyvena Berlyne, duetas neturėdavo daug laiko kartu, o kartais skraidyti repetuoti į Vokietiją tekdavo ir pačiai K. Zvonkuvienei.

Darbas per atstumą yra labai sudėtingas – be abejo, buvo tarp mūsų ir šiokių tokių trinčių... Tačiau dėkoju likimui, kad jis mane vėl suvedė su Šarūnu. O dabar, artėjant finalui, vis jam sakau – kai tik baigsis projektas, tu tik nedink! Taip nesinorėtų prarasti to mūsų ryšio. Jaučiu, kad dabar abu jau esame surišti ilgam“, - atviravo K. Zvonkuvienė.

Be abejo, K. Zvonkuvienei viso projekto metu buvo svarbi ir kito vyro – sutuoktinio Deivydo Zvonkaus nuomonė. Tiesa, atlikėjos žodžiai apie jį nustebina: „Žinoma, Deivydas yra tas, kuriam aš visada išsiverkdavau, tačiau... iš jo gaudavau daugiau kritikos, nei palaikymo žodžių. Jis nėra tas sutuoktinis, kuris po kiekvieno pasirodymo paglostytų ir pasakytų – oi, kokia čia tu šaunuolė, kaip tu čia gerai viską darai. Bet neslėpsiu, kartais to tikrai pritrūkdavo.“

„Tačiau vieną kartą, jau nufilmavus nemažai laidų, galiausiai iš jo išgirdau tokius palaikymo žodžius, kurie atpirko absoliučiai viską. Tada jis pasakė – aš labai palaikau viską, ką tu darai, ir tai, kiek tam skiri laiko, ir žinok, kad aš niekada dėl to nepriekaištausiu. Jis pritarė, kad mano požiūris yra teisingas. Kad vyras parodytų tokį palaikymą ir supratimą – to aš niekada gyvenime nesu turėjus... Be galo džiaugiuosi savo protingu ir nuoširdžiu vyru“, - jausmingai kalbėjo K. Zvonkuvienė.

Vis dėlto baigiantis legendiniam projektui atlikėja tikina, kad nieko nebūtų dariusi kitaip. „Gal šiek tiek ir bijojome, kad publika mus ne visai supras – juk dažniausiai viską darydavome kitu kampu, visą laiką norėjome ne įtikti, o patikti žmonėms. Atrodo, kad galiausiai atradome savo žiūrovą, savo klausytoją, kuris mus palaikė. Man visada yra įdomiau, kai galiu ragauti kažką naujo. Pasirodo, Šarūnas irgi yra toks pats“, - šyptelėjo K. Zvonkuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)