Žavi, charizmatiška ir populiari J. Arlauskaitė-Jazzu – neabejotinai viena geriausių Lietuvos atlikėjų. Kartu su L. Somovu atlikėja koncertuoja pilnose arenose, o jos sukurtų dainų žodžius moka visa šalis. Moteris atskleidžia, kad tokia sėkmė neatėjo lengvai. „Dėl sėkmės reikėjo pakovoti ir padirbėti, o sėkmės meilėje reikėjo išlaukti, pragyventi kažkiek, suprasti daug dalykų", - sakys J. Arlauskaitė-Jazzu.

Žiūrovus garsi atlikėja pasikvies į savo namus sostinės senamiestyje, kuriuose gyvena su mylimuoju verslininku Donatu Ivanausku. Du metus kartu esanti pora atrodo kaip niekada įsimylėję, o kartu praleistą laiką Justė vadina laimingiausiu gyvenime.

„Būna, kad žmoguje viskas tinka – kaip jis šneka, kaip mąsto, kokia jo pasaulėžiūra. Toks saugumas su juo ir tiek daug dalykų, kurių aš niekada nepatyriau ir neturėjau. Aš prie jo labai nusiraminau ir tą pastebi visi mano draugai", - šypsodamasi pasakos J. Arlauskaitė-Jazzu.

Prieš kurį laiką atlikėja viešai pareiškė, jog Donatas – jos būsimas vyras, su kuriuo ji nori susilaukti vaikų. Pora jau kalba ir apie vestuves, į kurias sukvies visą būrį draugų. „Galbūt pirmąkart gyvenime iš viso aš noriu vestuvių, kažkokią visai kitokią reikšmę man jos įgavo. Donatas yra pirmas vyras ne nuo kurio noriu vaikų, o su kuriuo noriu turėti vaikų", - apie ateities planus pasakos dainininkė.

Vienas populiariausių šalyję – Jazzu ir Leono Somovo – duetas neseniai paskelbė apie išsiskyrimą, tačiau muzikantai įsitikinę, kad atėjo metas visą energiją skirti kitiems darbams. Leoną labai domina elektroninė muziką, o Justės didžiausias noras – kuo greičiau pristatyti savo solinį dainų albumą. „Albumą, kurį rašiau šešis ar septynis metus privalo išgirsti visas pasaulis", - sakys atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)