Garsiausi mados ženklai – pirmą kartą Lietuvoje

„Projekte su lyg kiekvienu etapu ne tik muzikine, bet ir įvaizdžio prasme keliame kartelę. Finale, be abejo, laukia kulminacija, nes arenoje galioje dar kitos taisyklės: milžiniška erdvė, milijonas šviesų, kamerų, lazerių, scenografija: kad dalyvio visa tai „nesuvalgytų“ jis taip pat turi atrodyti įspūdingai, na ir, be abejo, kiekvieno stilius glaudžiai siejasi su jo atliekama daina, pasirodymo idėja“, – intriguoja „Lietuvos balso“ stilistė Milda Metlovaitė. Kad įgyvendintų nelengvą užduotį ir sukurtų nepamirštamas akimirkas, Milda pasiryžo ir visiškoms stilistinėms avantiūroms, pavyzdžiui, užmezgė bendradarbiavimą su garsiais mados namais Londone „Jordancluca“.

„Iki paskutinės akimirkos netikėjau, kad pavyks, tačiau labai padedant dizaineriui Saimonui Tarteniui pavyko susisiekti su šiuo ženklu rengiančiu tokias garsenybes kaip Tommy Cash ar Rauw Alejandro. Rezultate Benui Aleksandravičiui atkeliauja nerealus švarkas tiesiai iš Londono“, – pasakoja Milda. Kad nustebintų žiūrovus dar nematytais sprendimais ji bendravo ir su daugiau kūrėjų iš kitų šalių .
„Taip jau yra, kad Lietuvos rinka gana nedidelė: daugelis išskirtinių kostiumų neretai eina „per rankas“, sunku atrasti ką nors naujo. O jubiliejaus proga norėjome pasiūlyti visiškai nematytų sprendimų, todėl kreipėmės į dizainerius ir Latvijoje, Lenkijoje, Estijoje. Tarkime, Beatai Beatričei įvaizdį kūrėme bendradarbiaujant su Anna Gulbe iš Latvijos“, – atvirauja stilistė.

Įvaizdžiai vėl nepaliksiantys abejingų

Į kiekvieno dalyvio įvaizdį kūrybinė komanda žiūri individualiai, sprendimų ieško ilgai ir atsakingai. „Rengiant rokerį Kasparą įkvėpimo sėmėmės 90-tųjų „Prodigy“ ir kitų grupių klipuose, siekiant maksimalaus rezultato viską siuvome patys. Na, o linksmieji Aurimas bei Dovydas įkvėpė juos paversti kaubojais: vyrus pamatysime ryškiai, tartum per „Instagram“ filtrą. Tuo tarpu Džiazo virtuozas Anyanya mus nukels į 50-tųjų bliuzo barą , o kareivis Maksimilianas įsikūnys į super agento stilistiką, kuri dar labiau pabrėš jo vyriškumą“, – detales išduoda Milda.

„Vakaro kulminacija, gali būti, kad taps Monikos Liu suknelė: vienintelė dama tarp mokytojų bus tikra šventės karalienė. Jai siuvamas ypatingas rūbas ir, manau, visa Lietuva apie jį šnekės dar bent tris mėnesius po renginio“, – šypsosi stilistė.

Pamatyti viską gyvai žiūrovai galės jau balandžio 30 d., Kauno „Žalgirio“ arenoje. Norintiems iš arčiau stebėti ne tik koncertą, bet ir žibantį raudonąjį kilimą, kuriame taip pat bus kur paganyti akis šiemet suteikta išskirtinė galimybė patekti į VIP zoną. Daugiau informacijos čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją