DELFI pavyko išsiaiškinti, jog keletą šeštadienių, pradedant artimiausiuoju, „Šok su manimi“ eteryje drauge su aktoriumi Vytautu Šapranausku prie projekto vairo stos aktorė, choreografo Deivido Meškausko mylimoji Ineta Stasiulytė.

Žinomai aktorei jau teko pagelbėti Algiui Ramanauskui. Šis ant „Šok su manimi“ parketo debiutuoti turėjo su choreografe Karina Jeremian. Tačiau neseniai su savo išrinktuoju susižadėjusi Karina laukiasi, todėl idėjos šokti naujame minėto šou sezone atsisakė, nors su A. Ramanausku repeticijų salėje ruošė pasirodymus.

J. Jurkutės išvykimas susijęs ne tik su „Šok su manimi“. Keletą savaičių tituluotą gražuolę TV3 ryto laidoje „Nauja diena“ pavaduos Agnė Grigaliūnienė. Ji jau nuo šio pirmadienio rytais džiugina TV3 žiūrovus drauge su J. Jurkutės eterio partneriu Mindaugu Rainiu. Įprasta, jog „Naujos dienos“ vedėjų poros eteryje šeimininkauja kas antrą savaitę, tačiau ši savaitė tiesioginiame rytiniame eteryje Agnei jau antroji. Praėjusią ji dirbo su savo kolega Martynu Starkumi.

Kuo I. Stasiulytė nustebins „Šok su manimi“ gerbėjus, išvysite jau šį šeštadienį.
Ineta Stasiulytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (284)