Sulaukęs pranešimo, jog policijos pareigūnai sulaikė jaunuolį, automobilyje turėjusį narkotinių medžiagų, policininku vienai dienai tapęs J. Smoriginas kartu su Kauno miesto patrulių rinktinės mobilaus būrio vyriausiuoju patruliu Kastyčiu Paniuškiu kaipmat išskubėjo į nusikaltimo vietą.

„Sveiki, kolegos! Kas nutiko?“ – įsijautęs į detektyvo vaidmenį situaciją aiškinosi J. Smoriginas. Choreografas prisipažino gyvai dar nematęs narkomano, todėl nekantravo kuo greičiau pakalbinti patį įtariamąjį ir pažvelgti jam į akis. O jaunuoliui nepanorus leistis į kalbas, Jurijus pasiūlė šiam pasireklamuoti, prajuokindamas visus situacijos liudininkus.

„Atsisuk nors akimirkai, parodyk veidą visai Lietuvai – tapsi žvaigžde!“ – narkotikų prekyba įtariamą jaunuolį įtikinėjo J. Smoriginas.

Laidoje „Žvaigždė policininkas“ Jurijaus laukė ir dar vienas „pirmasis kartas“: jam teko išmokti imti pirštų atspaudus. „Kaip įdomu! Duokit ir man pažaisti“, – nekantravo žvaigždė ir prisipažino: „Aš gyvenime nedariau nieko panašaus. Baisu, net kojos dreba.“

„Mums visiems kojos drebėjo pirmą darbo dieną“, – Jurijų ramino prieš porą metų geriausiu patruliu Lietuvoje išrinktas K. Paniuškis.

Patruliuodamas J. Smoriginas aplankė ir gimtuosius Šančius, prisiminė savo prabėgusią vaikystę ir užsuko pas brolį pasipuikuoti nauju – policijos pareigūno statusu. „Visai kitaip pradėjau žiūrėti į policininkų darbą – jie nuolat stengiasi padėti žmonėms ir juos apsaugoti. Nuo šiol, jei prie manęs prieis pareigūnas, pagalvosiu, kad jis mane myli, net jei ir būsiu nusikaltęs“, – broliui pasakojo žvaigždė.

Detektyvu tapusio J. Smorigino nuotykiai laidoje „Žvaigždė policininkas“ – jau šį vakarą 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją