„Aš įsivaizduoju, kad Mia tekės vilkėdama klasikinę, ilgą, baltą suknelę“, – laidos filmavimo metu sakė stiliaus ekspertas Kęstas Rimdžius. Tačiau, jo nuostabai, Mia paneigė tradicinio vestuvių ansamblio vizijas.

Dainininkė atskleidė, kad jau yra apgalvojusi nuotakos įvaizdį. „Bet išsirinkti suknelę – labai sunku“, – sekmadienio laidoje prisipažins Mia.

„Aš – stilistas!“ dalyviai nieko nelaukdami pasiūlys keletą originalių variantų nestandartinėms vestuvėms, kurios galėtų vykti oro uoste, o iš karto po ceremonijos jaunavedžiai išvyktų medaus mėnesio.

Ypač daug dėmesio pelnys pradedantysis stilistas Lukas Juodis – jis pasiūlys pašėlusią vestuvinio drabužio „išlukštenimo“ koncepciją, tinkamą Prancūzijos Rivjerai. Jo konkurentai savo modeliui parinks derinius vestuvėms ar jų pratęsimui Dubajuje, Barselonoje, Paryžiuje ar Santorino saloje.

Įprastą baltą spalvą jie paįvairins slaviškų ar rytietiškų raštų motyvais, nuotakai taip pat bus pasiūlyta garstyčių ar raudonos spalvos kompozicijų.

Kai J. Leonavičiūtė atskleis, kurį derinį pati mielai vilkėtų per vestuves, laidos vedėja Agnė Jagelavičiūtė nepraleis progos sužinoti daugiau. „Ar tokia proga jau artėja?“ – atvirai paklaus Agnė. Ką jai atsakys modelis ir kokį vestuvinį derinį negailestingai atmes Mia – žiūrovai sužinos sekmadienį 17.55 laidoje „Aš – stilistas!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)