Anksčiau aštuonis, devynis kavos puodelius per dieną išgerdavęs Justinas santūriai užsisakė espreso puodelį ir su pasimėgavimu ragavo virtuvės šefo Deivido Praspaliausko iškeptą išskirtinio skonio omletą. Taip prasidėjo šmaikščių, bet kartu ir nuoširdžių įžvalgų kupinas kulinarinės bei humoristinės improvizacijos meistrų pokalbis.

Sąžiningai prisipažinęs, kad svečius namuose vaišintų pica ir desertui taip pat užsakytų picą, Justinas lengvai leidosi įkalbamas sukurti originalų desertą bei paslapčia prisipažino: „Dievinu pieniškas dešreles ir tik jas galėčiau valgyti iki gyvenimo pabaigos“. Pagautas entuziazmo humoristas pagauliai dalinosi svajone, kaip jis atidarys nuosavą pieniškų dešrelių parduotuvę.

Už pripažinimą ir galimybę dirbti mėgstamą darbą, humoro laidų numylėtinis dėkojo pilnoms salėms žiūrovų, kurios rinkosi į praėjusio sezono populiariausią humoro šou „Buvusių moterų reikalai“.

„Niekados nebuvo dviejų vienodų pasirodymų, taip pat kaip nebūna tokių pačių pagal vieną recepto idėją pagamintų patiekalų“ – improvizacijos meno galią profesinėje veikloje pripažino Justinas Jankevičius.

„Gardu Gardu“ pusryčiai su Deividu Praspaliausku - kaskart nauja pusryčių improvizacija, vis kitas svečias ir visada tos pačios intriguojančios smulkmenos. Tai gi, ką gamino Justinas Jankevičius?

„Gardu Gardu“ – šeštadieniais 10.00 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)