Kiekvienas savo gyvenime turime bent šiek tiek „nešvarių skalbinių“, taigi jų tikrai netruks ir šiame, jau rudenį TV3 žiūrovus prie ekranų sukviesiančiame „Nusivylusių namų šeimininkių“ sezone. Serialo naujokė A. Parker juos ne tik „pasimatuos“ savo kailiu, bet ir atsidurs kvapą gniaužiančių siužeto įvykių sūkuryje. Kultinio serialo gerbėjai ir televizijos kritikai jau dabar aštuntąjį sezoną vadina istoriniu, mat čia garsiausių pasaulio moterų rankose atsiras ginklai, kūnus papuoš seksualūs apatiniai, joms ne kartą teks matuotis „Ievos“ kostiumėlius, slėpti tiesą ir nusikaltimo įkalčius bei šnipinėti kaimynus!

Ši Holivudo dama TV3 ir TV6 žiūrovams jau neblogai pažįstama: A. Parker pasirodė tokiuose populiariuose serialuose kaip „CSI Majamis“ (CSI: Miami), „Mano vardas Erlas“ (My Namie Is Earl) ir net vienoje iš pirmųjų legendinių „Vedęs ir turi vaikų“ (Married With Children) serijų. Su kurios iš viso pasaulio numylėtinių – „Nusivylusių namų šeimininkių“ – mylimuoju susiporuos Andrea?

Žiūrovams belaukiant intriguojančio kultinio serialo finalo, TV3 paruošė gardų desertą visoms moterims – aštuonis ypač romantiškus pirmadienio vakarus. Jau lygiai po savaitės – pirmadienį, rugpjūčio 6-ąją, 22.00 val. žiūrimiausia televizija Lietuvoje pristato penktąjį aštuonetuko filmą – „Vieną gražią dieną“ (One Fine Day) su Michelle Pfeiffer ir George‘u Clooney, o jau šįvakar televizijos eteryje – geru humoru persmelkta romantinė komedija „Jei tai būtų tiesa...“ (Just Like Heaven) su Oskaro laimėtoja – Reese Witherspoon.

Iki didžiosios kultinio serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ aštuntojo sezono premjeros kiekvieną pirmadienį TV3 televizija pristatys dar tris romantika, meile ir humoru persmelktas kino juostas: „Nepakenčiamas žiaurumas“ (Intolerable Cruelty) su Catherine Zeta-Jones, „Gal tai – meilė?“ (A Lot Like Love) su Ashtonu Kutcheriu ir „Teta Helena“ (Raising Hope) su Kate Hudson.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)