Prezidentas labai myli ponią Almą, mėgsta bendrauti su žmonėmis, neatsisako viešų susitikimų. O štai su žurnalistais interviu nebus, kad neįskeltų dar daugiau kibirkščių. „Tegul komentuoja kiti. Baimė yra mūsų nelaimė“, – pastebi V. Adamkus, samprotaudamas apie kaustantį visuomenę jausmą.

Ar tikrai aukštas valdininkas gaudavo kyšius kaip algą iš oligarchų? Ar Dalia Grybauskaitė linkėjo Rolandui Paksui „nusprogti“? Kodėl Andrius Kubilius Prezidentui pasirodė kaip siaurų politinių interesų veikėjas?

Prokurorų vizitai, gresiantis ikiteisminis tyrimas, maišymas su purvais, net noras uždrausti knygą – ar visa tai Prezidento neprivertė užsitraukti savo namų užuolaidas ir išjungti telefoną?

Ketvirtadienį „Paskutinėje instancijoje“ ir dar vienas aktualus reportažas: studijoje nukris tariamo slapto informatoriaus, sukėlusio milžinišką sumaištį aukščiausiuose policijos sluoksniuose, kaukė.

„Žiūrovai galės pamatyti to žmogaus veidą“, – sako Rūta Janutienė. „Nuo tariamo liudininko pasakojimo mes kaip nuo kopūsto lapus plėšime melo sluoksnius ir pamėginsime išsiaiškinti tiesą“, – sako žurnalistė.

Laidoje bus atskleisti suimtieji tariami Drąsiaus Kedžio bendrininkai – Raimundas Ivanauskas ir jo trejų metų sūnaus motina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją