„Jeigu aš verkiu, jis pribėga ir man laižo visą veidą, rankas. Jis negali pakęsti, jei man negera. Manau, kad aš esu jo mama, nes jį auginau pirmus 3 mėnesius. Kai jį pasiėmiau, nedirbau ir visus 3 mėnesius kiekvieną dieną mes būdavom kartu, namie“, - laidoje
„Gyvūnų pasaulis“ pasakos dainininkė.

Kristina supranta ir žino, kas yra besąlygiška augintinių meilė. Tarp gyvūnų mergina augo nuo pat vaikystės. Kai dar gyveno su tėvais, dviejų kambarių bute, namuose augino šinšilas, vėžliukus ir jūrų kiaulytę, rašoma pranešime spaudai.

„Atskirais laikotarpiais turėjau dvi šinšilas, vieno vardas Bobikas, kitos vardas buvo Barbė. Tada turėjau jūrų kiaulytę Mikę. Dar turėjau du vėžlius, bet jų abiejų gyvenimas tikrai tragiškas buvo – vieną, kai buvau mažytė, tėvai ar seneliai, neatsimenu, paliko lauke žiemą, netyčia“, - sako KaYra.

Bachas dainininkės Kayra gyvenime atsirado tuomet, kai ji susipažino su savo širdies draugu ir apsigyveno naujuose namuose. Tuomet prasidėjo didieji išbandymai. Mažytis keturkojis turėjo problemų su gamtiniais reikalais.

„Yra ne tik mūsų lovoj pridaręs, bet yra ir pas kaimynus įbėgęs, ir, kol mes kalbėjom, tiesiai ant jų lovos privaręs visą patalynę“, - atviravo dainininkkė.

Visai neseniai K. Radžiukynaitė ir jos širdies draugas pradėjo gyventi atskirai. Tačiau Bacho dėmesiu ir priežiūra dalinasi draugiškai.

„Aš pakankamai rimtai žiūriu į šunis, gyvūnus, tai tolygu šeimos nariui, šiuo metu gyvename atskirai su draugu, todėl dalinamės jį ir draugiškai. Tai pas vieną pabūna, tai pas kitą ir man atrodo, kad šuo irgi turi teisę būti ir su mama, ir su tėčiu“, - sako KaYra

Kodėl dainininkė KaYra koncertuodama nesiveda šuns ant scenos? Kaip ji išmokė Bachą dresūros triukų ir kitos dainininkės bei jos augintinio gyvenimo detalės – šį šeštadienį 17.55 val. LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ su Pauliumi Kaupeliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)