Situacija filmavimo aikštelėje tapo įtempta iškart po Radžio ir Birutės Dambrauskaitės atliktos dainos „Tu patikėki“. Porai baigus pasirodymą, įsilinksminusi Asta Baukutė pradėjobandytiįvairiai mėgdžioti su niekuo nesupainiojamą B. Dambrauskaitės balsą. „Gal iš Radžio vaidybos ir norėjosi susijuokti...“, –Radžio nuoširdumu atrodė neįtikintas ir Giedrius Drukteinis.

Čia Radžio kantrybė trūko – kol nustebinta B. Dambrauskaitė stovėjo be amo, Panevėžio kapitonas įsiutintas nutraukė nepagarbius komisijos komentarus.

„Daina yra gili, jausminga, jokios vaidybos čia nebuvo. Nėra jokios pompastikos – tik natūralumas, – aiškiai supykęs atsakė Radžis. - Čia tikrai nėra iš ko juoktis. Supraskite tai, ir bus labai gražu. Ši daina yra apie klaidas – visi mes klystame, Panevėžys taip pat... ja norėjome savo klaidas ištaisyti“, - pridūrė atlikėjas, omenyje turėdamas anksčiau rodytą miesto provokaciją, kurioje jau antrą savaitę iš eilės Panevėžys pasirodė ne per geriausiai. Išgirdę, kaip nuoširdžiai jų kapitonas gina savo kraštiečius, panevėžiečiai pratrūko ovacijomis.

Ar tokia kapitono gynyba padės Panevėžiui pelnyti taip reikalingus komisijos ir žiūrovų taškus? Kol kas kovoje su Kaunu, Alytumi ir Telšiais panevėžiečiai užima paskutinę vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (343)