Nuotaikingos fotosesijos metu teisėjų komanda: Saulius Urbonavičius-Samas, Rūta Ščiogolevaitė, Marijonas Mikutavičius virto elegantiškais teatro kritikais. Stilistė Ieva Daugirdaitė Rūtai parinko žemę siekiančią suknelę, puošta gėlėmis, o Sauliui ir Marijonui – elegantiškus kostiumus. Kiekvienas teisėjas rankoje laikė įvaizdį pagyvinančią detalę.

Atsipalaidavę prieš foto kameras, Marijonas ir Saulius nusprendė apžiūrėti R. Ščiogolevaitei skirtus aksesuarus. Pasiėmė į rankas visą papuošalų dėžutę, šou teisėjai ėmė puoštis grandinėlėmis, įmantriais kaklo vėriniais, auskarais. „Rūta, kur pirkai šiuos batelius? Ir aš tokių norėčiau!“, – šmaikštavo M. Mikutavičius, rankoje laikydamas kūno spalvos lakuotus smailėjančius aukštakulnius.

Projekto prodiuseris S. Urbonavičius-Samas pasakojo, kad vasaros metu filmuotose atrankose spėjo pamatyti daugybę talentų. Žinomas vyras neslėpė – filmavimuose teko ir prisijuokti iki ašarų, ir, išvydus talentą, nusistebėti: „Mes ieškome tokių, kaip Martynas Levickis. Labai džiaugiamės, kad „Lietuvos talentai“ jam davė tokią puikią karjeros pradžią. Ir ne tik Martyną lydi sėkmė iki šiol. Per tiek darbo metų, tu pamatai, kas yra tikra.“

Fotosesijai teatro kritikų įvaizdis pasirinktas neatsitiktinai. S. Urbonavičius-Samas pabrėžė, kad „Lietuvos talentai“ yra ne dainų projektas, o teatrališkų pasirodymų. „Televizijoje matome dainuojančius ir nusidainuojančius. Esame pasiilgę kitokių pasirodymų. Projekte išvysite šokančius, fokusus rodančius žmones“, – DELFI pasakojo S. Urbonavičius.

„Lietuvos talentai“ TV3 televizijos eteryje pasirodys jau šį mėnesį. Atrankos dalyvių laukia jau kitą savaitę, rugsėjo 13-14 dienomis Vilniaus Kongresų rūmuose.

„Lietuvos talentai“ fotosesijos užkulisiai - video siužete:

„Lietuvos talentai“ fotosesija - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)