Kas tie geriausieji, verti „bitinuko“ apdovanojimo, sprendė visi darbuotojai, balsuodami vidaus intraneto svetainėje, rašoma televizijos pranešime spaudai.

2007-ųjų bitinukų skulptūrėlės įteiktos pagal šias nominacijas:

1. Geriausia Metų radijo laida – „Kultūros savaitė“ (vedėjos Jolanta Kryževičienė ir Gailutė Jankauskienė)

2. Geriausia LTV2 laida – „Gyvenimo ratu“ (vedėja Zita Kelmickaitė, režisierius Juozas Javaitis)

3. Geriausia radijo stoties „Klasika“ laida – „Muzikinis pastišas“ (ved. Milda Čiučiulkaitė, Jūratė Katinaitė, Laima Slepkovaitė, Beata Baublinskienė ir Jūratė Vičienė)

4. Geriausias radijo žurnalistas – Giedrė Čiužaitė (naujienų reportažai, laida „Mes, moterys“)

5. Geriausia Lietuvos televizijos laida – „Lietuvos šokių dešimtukas“ (ved. Rolandas Vilkončius ir Laura Imbrasienė)

6. Geriausia radijo stoties „Opus 3" laida – „Elekrolankos“ (ved. Povilas Varvuolis)

7. Geriausias TV laidų vedėjas – Vytenis Pauliukaitis („Reikia pakalbėti“)

8. Metų LRT profesionalai („Žmogus už kadro“) – televizijos ir radijo „balsas“ Andrius Kavaliauskas, TV garso režisierius Valdas Karpuška ir TV operatorius Vytautas Vyšniauskas

9. Reikšmingiausias Metų projektas – didžioji LTV studija

Praėjusieji kiaulės metai Lietuvos radijui ir televizijai – visai ne kiauliški, o kaip niekada dosnūs ir derlingi. Pavasarį Lietuvos televizija atšventė 50-mečio jubiliejų. Vasarą atidaryta didžiausia Baltijos šalyse televizijos studija.

Rudenį pradėjo veikti trečiasis televizijos kanalas – LTV World. Visus metus kaip ant mielių augo ir brendo portalas lrt.lt, pasiūlęs naujienų prenumeratą ir tiesiogines transliacijas internetu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)