Berneen šiuo metu su vyru Andriumi gyvena Katare, kuriame yra aukščiausias pragyvenimo lygis pasaulyje. Kataras užima pirmąją vietą pagal vienam žmogui tenkantį bendrąjį vidaus produktą, kuris sudaro daugiau nei šimtą tūkstančių dolerių.

„Sūnus pasakojo, kad jis dirba dabar ofise prie kompiuterio, sakė, darbo nedaug ir nesunkus, tik atsakingas, o šiaip atlyginimai geri ir viskas gerai. Bent per „Skype“ kai parodo, kaip jie ten gyvena, tai praktiškai senatvėj ir aš norėčiau taip pagyvent“, - KK2 laidai pasakojo Berneen uošvis.

Andrius Čereška Katare dirba priešgaisrinės darbo saugos specialistu dujų gamykloje. Toje pačioje gamykloje dirba ir Berneen tėtis. Jis yra Andriaus viršininkas. Šeima gyvena prabangiame daugiabutyje su baseinais. O Berneen Katare nedirba. Tai yra dirba. Dainuoja, repetuoja ir ruošiasi tapti pasaulinio garso žvaigžde.

„Mes nežinome, ką Berneen ten ruošia, bet turbūt tai ir bus sensacija, apie kurią jūs klausiate“, - KK2 laidai pasakojo Berneen uošviai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)