Laidos vedėjai pastebėjus, kad Ž. Vaškytė iš televizijos išėjo savo karjeros aukštumoje ir pasirinko vaikus bei šeimą, moteris prisipažins niekada negalvojusi, kad už tai moka didelę kainą. Ji sakys, kad taip norėjusi, o sutiktas žmogus šį norą išpildė.

„Man atrodė, kad yra kaip yra. Bus azartas, nebus. Tada pradeda gąsdinti, kad tavęs niekas nelauks, bet bus kaip bus, jei dabar lemta pasibaigti, tai pasibaigs, nieko tu čia nepritempsi ir nepakeisi. Ir kažkada auklė vaikams sako: „Matot, vaikai, mama vis dėlto atidavė kiek savo metų jums, kad jus galėtų auginti.“ Aš tokia galvoju – ar aš kažką atidaviau?“ – laidoje kalbės Živilė.

Dabar moters namuose žvaigždė ne tik ji, bet ir sutuoktinis, grupės „Amberlife“ buvęs narys, atlikėjas Edgaras Lubys. Žurnalistė šypsodamasi sakys, kad abu gyvena kaip normalūs žmonės, tačiau kartais tenka pažvelgti į praeitį ir pasijuokti iš to, kaip į šią žinią reagavo aplinkiniai.

„Aišku, kai mes pradėjome draugauti ir kai bandė suuosti žurnalistai, tai buvo tas linksmas etapas, kurį verta patirti gyvenime. Kai sėdi su draugais bare ir žiūri, kad kažkoks veiksmas už lango vyksta, sako, kad kažkas fotografuoja. Paskui galvoju, kas žiemą lauke fotografuoja, mane net sudomino <...>.

Aš tada per LNK vedžiau „Auksinę blykstę“. Atsimenu, kad ryte atėjo Laurynas Šeškus ir sako: „Ruoškitės, sveikinu! Portale komentarų rekordas. Nežinau, ar jūs kartu, bet nu gerai“, – juokdamasi pasakos Ž. Vaškytė.

O kaip Edgaras su Živile susipažino? Moteris laidos metu atskleis, kad tai įvyko visiškai netikėtai, o pirmo susitikimo metu ne tik kad nesižavėjo vienas kitu, bet ir iki šiol šio susitikimo nepamena.

„Aš, būdama žurnalistė, žinojau jį kaip „Amberlife“. Ir vis bandau Edgarui įrodyti, kad jis buvo pas mane į „Labas rytas“ atvažiavęs, bet jis to neatsimena. Sako, kad per tą kelią važiuodavo ne sausai, tai gali būti, kad dėl to neatsimena. Ir aš prisimenu, kad kai jie pristatinėjo dainą ir visi iš Klaipėdos per naktį tokiom akim važiavo, aš tokia: „Bet kas per ufonautas, kosmonautas tas „Amberlife“? Žiūri tokiom žydrom akim, nešneka.“

Praėjus šiek tiek metų pradėjome šnekėti. Jis mane užkalbino. Susirado netikėtai tarp draugų, nelauktai ir dar Islandijoje. Paskui nuskridau į Reikjaviką, kuris mūsų meilės miestas. Susitikimas buvo toks, kur atrodo, kad gal bus, gal nebus, bet kažkaip viskas išsirutuliojo ir parsiviliojau aš tą „Amberlife“ atgal į Lietuvą“, – Delfi TV laidoje „Pas Editą“ pasakos Ž. Vaškytė.

Visą pokalbį su žurnaliste, televizijos laidų ir renginių vedėja Živile Vaškyte-Lubiene žiūrėkite laidoje „Pas Editą“ penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją