Kaip sako A. Eisimantas, jam iki šiol sunku patikėti pikantiška ir kurioziška detale, kai teko akis į akį susidurti su tikrais policininkais ir dar dėvint kalėjimo uniformą. Tačiau tokio nuotykio, esant galimybei, jis rekomenduotų niekam neatsisakyti, rašoma pranešime spaudai.

„Keliais žodžiais sunku apsakyti visus įspūdžius, kuriuos patyrėme sprukdami iš Alytaus policijos komisariato, tačiau smagiausia tai, kad pagelbėti neatsisakė nė vienas nepažįstamasis, kurio Alytuje prašėme. Adrenalinas, įtampa, strategija, nuotykis, sportas. Vienu metu būni ir veiksmo filme, ir grįžti į vaikystę bei patiri kiemo žaidimų džiaugsmą, sprendi galvosūkį ir susipažįsti su naujais žmonėmis. Tokiam nuotykiui duodu dešimt balų. Tikrai kartočiau“, – patirtimi dalijasi aktorius.

Situaciją pabėgimo bendrininkais tapusiems A. Eisimantui ir L. Somovui apsunkino tai, jog nė vienam iš jų Alytaus miestas nėra gerai pažįstamas. Tad stengiantis atrasti tarpusavio ryšį teko gerokai pamąstyti, į kurią pusę geriau pasukti, kuomet apskritai nėra suvokimo kur kiekvienas kelias ar takelis veda.

„Buvo labai įdomu bėgti kartu su Arnoldu. Patyrėme daug netikėtų situacijų: keliavome žeme, vandeniu ir oru – visai kaip kino filme. Tai buvo tikras medžioklės sezonas, o su Arnoldu galėčiau bėgti net ir aplink Žemę. Dalį bėgimo buvome suplanavę, dalį teko improvizuoti, tad manyčiau, kad bus labai turininga laida. Linkėjimai gaudytojams, puiki komanda“, – pasakoja vienas garsiausių Lietuvos muzikos prodiuserių.

Bėglius gaudė jau antrą sezoną gaudytojų vaidmenis turintys tad vis sunkiau pergurdaujami alternatyvaus roko grupės „Jautì“ nariai – Džiugas Širvys, Nojus Zvicevičius, Pilypas Gruzdys, Matas Petrulis.

Kuo A. Eisimantas ir L. Somovas nusikalto policijos pareigūnams? Ar grupės „Jauti“ nariams pavyko įveikti bėglių bandymus suklaidinti? Visa tai žiūrovai galės išvysti „Telia Play“ platformoje jau ketvirtadienį, balandžio 6 dieną.

„Medžioklės sezonas“ – tai realybės šou, kurio metu žinomi Lietuvos žmonės, stengiasi pabėgti iš menamo kalėjimo ir išlikti laisvėje bent keturias valandas. Bėgliai neturi nei pinigų, nei savo telefonų, o bėgdami gali pasikliauti tik sutiktų žmonių pagalba.

Dar prieš pabėgimą gaudytojai ir bėgliai susilažina, kad gaudynių pralaimėtojai turi įvykdyti smagią užduotį. Taip realybės šou praturtinamas dar daugiau juoko kupinų epizodų.

Pirmieji į antrojo sezono kovą su gaudytojais jau stojo aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas bei atlikėja Beatrich su būgnininke Gertrūda. Vėliau realybės šou savo jėgas išsibandė lenktynininkas Rokas Baciuška ir „TikTok“ žvaigždė Goda Kujavskytė (Goda Problema). Savo apsukrumą dar demonstruos tokie žinomi Lietuvos žmonės kaip nuomonės formuotoja Dalia Belickaitė su vyru Edvinu Šeškumi, dainininkė Monique, aktorius Marius Repšys, atlikėjas Iron Vytas, atlikėja ir nuomonės formuotoja Simona Nainė bei fotografas Lukas Gricius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją