Šeštadienio vakarą Ruslanas Kirilkinas pasirodys ir LRT projekte „Du balsai – viena širdis”, rašoma pranešime spaudai.

Į sceną jis žengs už rankos stipriai laikydamas savo pusseserę Juliją.

„Šis projektas mums su Julija yra tikra dovana. Aš labai seniai norėjau išpildyti jos svajonę – dainuoti kartu didelėje scenoje prieš daugybę žiūrovų. Ir dabar atėjo tas laikas. Julija šiuo metu išgyvena sudėtingą etapą savo gyvenime, jai labai reikia artimo peties, kad atsitiestų ir patikėtų savimi. Aš čia esu dėl jos”, – atviravo Ruslanas.

Julija ir Ruslanas yra pusbrolis ir pusseserė, bet nuo pat vaikystės vienas kitą vadina broliu ir seserimi. Julija šiuo metu gyvena Latvijos sostinėje Rygoje, augina dešimties metų sūnų ir dirba grožio srityje. Ji niekada nėra dainavusi scenoje. Moteris prisipažįsta, kad visuomet sekė Ruslano muzikinę karjerą, jį palaikė, žavėjosi pusbrolio talentu ir slapčia svajojo uždainuoti kartu.

„Dalyvavimas projekte – tai ne tik vaikystės svajonės išsipildymas, tai yra galimybė mums, gyvenantiems toli vienas nuo kito, praleisti daugiau laiko kartu, geriau pažinti vienas kitą”, – sako Julija.

Daugybės muzikinių projektų dalyvis ir nugalėtojas Ruslanas Kirilkinas pripažįsta, kad dainuoti scenoje su labai artimu žmogumi yra ypatingas jausmas. „Tai lyg grįžimas į vaikystę. Kai dainuoju su Julija, viską aplinkui pamirštu. Pamirštu, kad čia konkursas, kad yra komisija, žiūrovai. Scenoje lieka tik dvi giminingos ir labai artimos sielos, kurios plaka vienu ritmu. Ir tai – svarbiausia”, – kalba Ruslanas.

Ruslano Kirilkino ir Julijos Gureckos Fjodorovos debiutas laidoje „Du balsai – viena širdis” – jau šį šeštadienio vakarą per LRT.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)