Yra labai taupi

Nors Ireną Starošaitę ir Žilviną Žvagulį galima vadinti tikromis Lietuvos žvaigždėmis, Irena prisipažįsta, kad ji niekada pernelyg nemėgo išlaidauti.

„Apsipirkinėju tik tada, kai tiksliai žinau, ko man reikia, visada pasveriu, apgalvoju. Todėl, jeigu Žilvinas neis su manimi kartu per parduotuves ir nesakys, nepadrąsins: „va tau šito reikia, šitos suknelės reikia, gal pasiimk ir šitą“, aš tikrai išeisiu tik su būtiniausiais daiktais“, – apie tai, kuris šeimoje yra šiek tiek išlaidesnis, išsiduoda atlikėja.

Paklausus, ar visgi yra sritis, kurioje Irena kartais leidžia sau ir nepataupyti, Irena nusišypso: tai yra kelionės. Labai mėgstu keliauti, todėl jeigu jau klausiate, kur mielai išleisčiau pinigus, tai būtų ne drabužiai, ne daiktai, o atostogos kurioje nors šalyje“, – Lnk televizijos laidoje „Aš matau tavo balsą“, kuri rodoma sekmadienio vakarą, pasakojo ji.

Svajojo turėti žirgą

Pasiteiravus, ar pati Irena kada nors turėjo neįprastų svajonių, kurioms įgyvendinti būtų reikėję didesnių investicijų, atlikėja neslepia, kad tokių tikrai būta, tačiau jos žlugo net ne dėl finansinių priežasčių.

„Pamenu, tada jau dainavau ir nusprendžiau mokytis jodinėti: žirgai traukė mane nuo pat vaikystės, buvau jau tai bandžiusi, netgi susilaužiusi ranką, tačiau vis tiek norėjau vėl pabandyti. Taigi važinėjau į Belmontą, domėjausi šituo sportu, netgi domėjausi, kiek kainuotų turėti ir išlaikyti žirgą, kaip reikėtų jį prižiūrėti.

Tačiau taip nutiko, kad kelis sykius nuo žirgo itin skaudžiai ir pavojingai nukritau ir kažkaip išsigandau, sustojau. Vėliau taip ir nebegrįžau – nežinau, ar dėl motinystės, ar dėl amžiaus atsirado savisaugos instinktas, atsakomybė, tad nebeišdrįsau pabandyti vėl“, – prisimena Irena.

Tačiau papildo, kad netapusi jojike, ji spėjo tapti kapitone – turi išsilaikiusi teises valdyti nedidelę vandens transporto priemonę.
„Labai svajoju nusipirkti, tarkime, motorinį pramoginį laivą ir jame ne tik pramogauti, bet ir pagyventi: juk taip keliaujant laive galima ir nakvoti – labai romantiška“, – svajoja idėjų nestokojanti moteris.

Linkusi suteikti antrą šansą

Žirgai, laivai, scena – nors ir akivaizdu, kad Irena mėgsta adrenaliną, azartiškoje laidoje „Aš matau tavo balsą“, sprendimus ji priiminės labai ramiai ir atsargiai, neskubės teigti, kad kažkuris laidos dalyvis tikrai meluoja.

„Matyt, kad ne veltui mano Zodiako ženklas Svarstyklės: visada sveriu situaciją, viską permąstau, neskubu daryti išvadų, esu linkusi žmonėms suteikti antrą šansą. Tik nežinau, ar visada man tai į naudą“, – juokiasi Irena ir papildo, kad šiaip į žaidimą įsitraukė visa galva.

„Labai, labai įdomus žaidimas, labai vykęs, toks kitoks, originalus formatas, visada jį žiūriu namie, o pačiai sudalyvauti buvo be galo smagu ir tikrai nelengva atspėti, kuris dainininkas geras, o kuris blogas!” – prisipažįsta scenos profesionalė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją