I. Stasiulytės charizmos, optimizmo bei energijos galėtų pavydėti daugelis. Net besilaukdama 8-ame mėnesyje ji vedė renginius, filmavosi laidose, reklamose ir net kito filme. Visgi, spalio mėnesį pasaulį išvydusi jos ir mylimojo Deivido Meškausko dukrelė Frėja privertė Inetą kiek sulėtinti gyvenimo tempą, rašoma spaudos pranešime.

„Mano gyvenimas dabar atrodo labai nuostabiai, o ir spėju visko daug daugiau, negu spėdavau anksčiau. Šiuo laiku esu priversta susiplanuoti viską labai tiksliai. Ir man tas patinka!“, - laidoje pasakos Ineta.

Ineta Stasiulytė laidoje "Raudonas kilimas"

Dukros gimimas į Inetos ir Deivido santykius įnešė naujų vėjų, tačiau moteris tikina, kad viskas pasikeitė tik į gerąją pusę.

„Aš iš naujo įsimylėjau Deividą. Kai jis su dukra, matau jį visai kitoje šviesoje. Frėja mus sujungė dar stipriau“, - apie tarpusavio santykius su mylimuoju atviraus Ineta.

8 metus romantiškus jausmus vienas kitam puoselėjanti pora vis dar nėra susituokusi, tačiau Ineta atvira – Deividas yra jos gyvenimo vyras, tad mintys apie vestuves ją aplanko, tačiau skubėti jiedu nesiruošia.

Deividas Meškauskas ir  Ineta Stasiulytė

„Tikrai nenoriu ištekėti tik dėl to, kad turiu ištekėti dėl vaikų ar dėl ko nors kito. Noriu, kad man santuoka būtų vienintelė ir iki pabaigos“, - pasakos Ineta.

Kaip pasikeitė Inetos ir Deivido bendras gyvenimas susilaukus antros atžalos? Kaip į naują šeimos narį reaguoja judviejų vaikai? Kaip sprendžiami konfliktai, iškylantys su mylimuoju Deividu, bei kas, anot Inetos, iš tiesų yra svarbiausia gyvenime? Visa tai ir dar daugiau tiesiai iš pačios Inetos Stasiulytės lūpų – šiandien gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“, 18 val. per TV3 televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)