Mokinukės užaugo, palieka mokyklą ir grupę. Atsisveikinimo koncerte paskutiniu skambučiu skambins „Mokinukių“ svečiai - fizinio lavinimo mokytojas Rytis Cicinas, biologijos - Žilvinas Žvagulis, geografijos – Alanas Chošnau, tikybos - Irena Starošaitė ir klasės auklėtoja, „Mokinukių“ prodiuserė Laima Lapkauskaitė.

Su „Mokinukėmis “ atsisveikins klasės draugas Vudis, antramečiai klasiokai „Pikaso“, pedagogas praktikantas Paulius. Koncerte bus pristatytas naujas „Mokinukių“ pavadinimas, kurį išrinko grupės gerbėjai ir naujas „Mokinukių“ sąstatas. Renginį ves mokyklos sargas pensininkas Vydas ir jo pasamdytas šoumenas Saulėnas.

Šeštadienio vakarą LNK eteryje – specialus „Žvaigždžių duetų“ koncertas Motinos dienai. „Visos duetų dainos skirtos mūsų mylimiausioms, mūsų didžiausios pagarbos vertoms mamoms. Mama, sveikinu su Mamos Diena“, - pradėdama šventinį koncertą, mamas sveikino „Žvaigždžių duetų“ vedėja Inga Jankauskaitė. Šventinis koncertas šįkart bus ir lemiamas – šeštadienį dar viena pora paliks šou, ir paaiškės visi duetai, pateksiantys į finalinius „Žvaigždžių duetų“ koncertus.

Sekmadienį, Motinos dienos vakare – specialus šventinis Vilijos, Vudžio ir Mino koncertas „Jie vėl kartu“.

„LNK televizija su pasididžiavimu pristato savo vaikų koncertą, vaikų kurie dabar yra labai populiarūs, vaikų kurie dabar yra tikri scenos profesionalai, vaikų kurie virto suaugusiais scenoje, kurie jūsų be galo mylimi, kurie myli muziką ir myli Jus“, - į koncertą kviečia vedėjas Rolandas Vilkončius.

Per koncerto „Jie vėl kartu“ žiūrovai ne tik išgirs Vilijos, Vudžio ir Mino dainas, bet ir prisimins žinomos trijulės kelią užsibrėžto tikslo link. Šiltame renginyje – ištraukos iš ne visada rožėmis kloto „Kelio į žvaigždes“ gyvenimo, taip pat - naujos ir jau žinomos Vilijos, Vudžio ir Mino dainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją