Šio ketvirtadienio „Kitokių pasikalbėjimų“ svečio kėdėje išvysite populiarųjį gamtos fotografą Marių Čepulį. Pokalbio tėkme ir taikliais klausimais rūpinsis Rytis Zemkauskas. Įsijunkite „Delfi TV“ 20 val.

Penktadienį 17 val. prie ekranų kvies meno ir kultūros laidų ciklas „MO muziejus. Pokalbiai“, kur bus prisimenamas Lietuvos „lūžio“ laikotarpis – 9-10 dešimtmečiai.

Marius Čepulis / Foto: Ignas Gaižauskas

Svečiuose – menininkas Dainius Liškevičius, kuris eksponavo net du savo kūrinius MO muziejaus parodoje „Rūšių atsiradimas. 90-ųjų DNR“. Abu jie susilaukė įvairių žiūrovų reakcijų ir dar daugiau nuomonių. Kokios jos? Daugiau – pokalbyje su menininku.

Kiek vėliau, 18 val. jūsų lauks laida „Jūs rimtai?“, kurioje savaitės naujienas linksmai apžvelgs humoristas, atnešęs stand-up komedijos žanrą į Lietuvą – Paulius Ambrazevičius.

Kristina Pocytė, Paulius Ambrazevičius

Iškart po jos, 18.30 val. Mindaugas Kuzminskas „Iš rūbinės“ kalbins pilkuoju krepšinio kardinolu vadinamą Tadą Bulotą.

19:30, jau įprastu laiku, prasidės savaitgališka „Delfi TV“ laida „Garsiai!“, kurioje bus apžvelgiamos karščiausios muzikinės naujienos.

Šįkart lankysis viena mylimiausių šalies naujosios kartos atlikėjų – Gabrielė Vilkickytė, kuri po pirmųjų sausakimšų koncertų skamba vis garsiau. Ji papasakos apie savo karantininę kūrybą, pastaruosius metus, praleistus tarp Honkongo, Amerikos ir Australijos dykumų, ir dar daugiau.

Toliau laidoje – alternatyvieji rokeriai „Sinstation“ (buvę „The Station“) pristatys didžiuosius grupės pokyčius, karantino nesėkmes ir ilgai lauktą premjerą – naują dainą bei animuotą vaizdo klipą. Užsuks ir garsiausias lietuviško tranzo atstovas pasaulyje Anske, pristatantis remiksą Jovani kūriniui, bei kultūrinio blogo „-ANE?“ įkūrėja Kornelija Anelauskaitė.

Muzikinį penktadienio vakarą „Delfi TV“ pratęs su grupės „Colours of Bubbles“ koncertu. Roko ir kokybiškos muzikos gerbėjai prie ekranų laukiami 20.30 val.

Grupė "Colours of Bubbles“/ Foto: Monika Penkutė

Šeštadienio programa bus itin sportiška ir ypač patiks futbolo gerbėjams. 15 val. laukia A lygos varžybos tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Vilniaus „Riterių“, o 17 val. – stebėkite kovą tarp Gargždų „Bangos“ ir „Panevėžio“.

Sekmadienio rytas skirtas tikintiesiems – prie ekranų 10 val. jų lauks Šv. Mišios tiesiogiai iš Telšių Katedros.

Vakare bus pats laikas atsipalaiduoti ir pasijuokti iš daugeliui atpažįstamas situacijas piešiančių humoro meistrų. 20.30 val. įsijunkite improvizacijų šou „Gero juoko dozė“!

Kitas kampas

O kiek vėliau prasidės Delfi kino seansas. Šią savaitę laukia du lietuviški kinematografijos kūriniai:

21 val. – režisierės Janinos Lapinskaitės filmas „Traukinys stovi penkias minutes“, pasakojantis apie nuo seno geležinkelio vagonų bildesį skaičiuojančio miestelio gyvenimo ritmą. Didžiulis akmuo geležinkelio stoties aikštėje primena tas akimirkas, kai traukinys čia sustodavo ilgiau – tam, kad prarijęs tūkstančius žmonių, išspjautų juos Sibiro platybėse. Dabar jis stabteli tik penkias minutes. Bet to laiko užtenka atsisveikinimo bučiniui ir pažadui, kad sugrįš. Kasdienybė provincijos miestelyje slepia neeilines žmonių svajones, prisiminimus, atradimus ir netektis.

22.05 val. – Dovilės Gasiūnaitės filmas „Šiaurės pavasaris“, pasakojantis apie Gintarą, kuris vairuoja vilkiką iš Lietuvos į Norvegijos šiaurę. Prieš dešimt metų jis buvo fortepijono mokytoju. Atšiaurias sąlygas vyras priima švelniai ir nesijaučia nieko praradęs. Kalnai ir keliai jam atstoja šiltą pagalvę, o krovinių bei mašinų gausmas skamba kaip kitokia muzika.

Primename, kad kiekvieną darbo dieną 13 val. prie „Delfi TV“ ekranų jūsų laukia profesionalūs treneriai, kviečiantys pajudėti kartu! Pusvalandžio trukmės skirtingo pobūdžio ir intensyvumo treniruotės „Sportuok namie“ padės jums išlikti sveikiems ir stipriems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)