Nors jau kurį laiką buvo anonsuojama, jog „Žvaigždžių duetus“ ves net trys vedėjai, iškilmingojo vakaro metu scenoje pasirodė tik Rolandas ir E. Kernagytė. Visiems knietėjo sužinoti, kur pradingo šou simbolis I. Jankauskaitė.

Portalui DELFI iš LNK darbuotojų pavyko sužinoti, jog aktorė jau gerokai anksčiau buvo suplanavusi tolimą turistinę išvyką. Tiesa, „Žvaigždžių duetus“ planuota pradėti transliuoti kiek vėliau, tokiu atveju Ingos atostogos nesikirstų su darbų grafiku. Nusprendus projektą eteryje rodyti anksčiau, Inga savo kelionės nebegalėjo atšaukti.

„Nėra Ingos ir nebus dvi pirmas laidas. Kiek žinau, ji savo malonumui išvyko, o ne su teatro gastrolėmis. Kažkur labai toli...“ - tarstelėjo šaltinis.

DELFI žiniomis, eteryje I. Jankauskaitę žiūrovai turėtų išvysti trečiąją naujojo „Žvaigždžių duetų“ sezono laidą.

Nors E. Kernagytė neturi patirties vesti laidą ir filmavimo metu jautė jaudulį, tačiau projekto dalyvių nuomone, su nauju iššūkiu mergina susidorojo puikiai. Kalbėta, jog puikią iškalbą E. Kernagytė paveldėjo iš savo tėvo.

Apie laikiną I. Jankauskaitės „dingimą“ iš eterio nežinoję žiniasklaidos atstovai svarstė, ar E. Kernagytei pavyks „perspjauti“ I. Jankauskaitę, tačiau paaiškėjo, kad moterys ateityje tarpusavyje nekonkuruos.

Ketvirtąjame „Žvaigždžių duetų“ sezone, kaip ir žadėjo laidos rengėjai, gausu naujovių. Projekte dainuoja ne vien atlikėjų poros, bet ir didesnės dainininkų grupės ar net choras. Pavyzdžiui, „69 danguje“ merginos su tamsiaodžiu iš Dramblio kaulo kranto Jeanu Claudu Edorth. Taip pat scenoje pasirodė Vaida Genytė ir Kastytis Barisas su jo vadovaujamu choru „Ave Vita“.

Komisijos sudėtis duetuose taip pat pakito. Moteriškajam „frontui“ šįsyk atstovauja parlamentarė Inga Valinskienė. LNK naujokas – TV režisierius Vytenis Pauliukaitis. Komisijoje iš ankstesnių projekto sezonų liko ir profesorius Donatas Katkus, ir pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

Naujovių yra ir duetų balsavimo sistemoje: sunkmečiu projekto kūrėjai sugalvojo, kaip privilioti daugiau TV žiūrovų balsų – balsuojant už patikusią atlikėjų porą ar grupę nebereikės kaskart aukoti dviejų litų, nes skambutis atsieis tiek, kiek ir skambinant į kitą tinklą.

Ketvirtadienį scenoje pasirodė daug skirtingų atlikėjų: Vilius Tarasovas ir Giedrė Balutytė, Violeta Tarasovienė ir Gintaras Mikalauskas, Jurgita Tvarijonaitė ir vaikinų grupė „el Fuego“, Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo, Irena Matijošaitienė ir Ovidijus Vyšniauskas, „69 danguje” su Jeanu Claude'u Edorthu, Kastytis Barisas ir Vaida Genytė, Aušra Kilkuvienė ir Giedrius Arbačiauskas. Beje, premjeroje turėjo pasirodyti ir latvė Baiba Skurstenė bei verslininkas Marius Gelažnikas, tačiau pastarasis patyrė rankos traumą ir negalėjo dalyvauti laidos įraše. Tikimasi, kad netrukus Marius prisijungs prie bendražygių.

"Žvaigždžių duetų" filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją