Laidoje Iglė pasakojo, kad kol kas būti vegetare jai labai patinka bei atskleidė priežastis, nulėmusias tokį jos pasirinkimą. „Norėjau išbandyti naujus receptus, kur mėsos produktus galėčiau pakeisti daržovėmis. Kol kas man tai labai patinka, o mėsos – visai nepasigendu“, – dalinosi atlikėja.

„Aš klausau savo organizmo. Kol kas žuvies neatsisakau, bet kaip bus vėliau, dar nežinau“, - sakė ji.

Dažnas galvoja, kad vegetarų mitybos racionas yra labai siauras, bet atlikėja džiaugiasi, kad atsisakiusi mėsos atrado daug naujų skonių, rašoma pranešime spaudai.

„Anksčiau buvau pratusi, kad lėkštėje būtinai turi būti salotos, ryžiai, bulvės ar kruopos bei gabalas mėsos. Todėl pradžioje buvo labai keista rinktis tik salotas su kruopomis ar bulvėmis, bet supratau, kad mėsos man gali ir nebūti – patiekalą visada galima pagardinti skaniu padažu. Man buvo atradimas, kiek daug yra skanių daržovių bei įvairių jų paruošimo būdų“, – pasakojo vegetarizmą propaguojanti atlikėja.

Paklausta, kaip į šį merginos pasirinkimą reaguoja mylimasis Tadas, atlikėja šypsosi: „Jis žino, kad aš esu lyg „degtukas“ – greitai įsiplieskiu ir vėl nurimstu, todėl pradžioje Tadas galvojo, kad tai bus tik trumpalaikis užsidegimas, nekreipė dėmesio. O po to pradėjo stebėtis ir klausti manęs, ar tikrai nenoriu valgyti mėsos“, – juokiasi Iglė.

„Labiausiai mėgstu gaminti makaronus. Jei visiškai neturiu idėjų, ką pagaminti, renkuosi makaronus su pomidorų padažu. Paruošti labai lengva ir greita, o valgant jautiesi lyg būtum Italijoje“, – apie namų virtuvėje gaminamus patiekalus pasakojo Iglė.

Laidoje „Virtuvės istorijos“ pašnekovė papasakojo ir apie naujienas karjeroje. Iglė atskleidė, kokių jausmų vedama parašė naująją dainą, pavadinimu „Drugeliai“: „Ši daina yra apie mano asmeninius pokyčius, bei mokėjimą būti su savo mintimis“.

Kuris Iglės patiekalas mylimajam Tadui patinka labiausiai, kaip jie sprendžia maisto ruošos klausimus bei daugiau apie naujus atlikėjos muzikinius kūrinius ir kaip juos interpretuoja pati Iglė – visa tai ir dar daugiau šeštadienį 10 val., TV3 kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)