Jonas ir „Pop ladies“ pademonstravo aukštąjį pilotažą, kanonu atlikę lietuvių liaudies dainų pynę. Lino drabužiais apsirėdęs duetas atliko itin sudėtingą kūrinį, tačiau ne visi komisijos nariai liko sužavėti. „Kad žmonės dainuoja keturiais balsais – nieko keisto. Vaikų kolektyvas ir penkiais, ir šešiais balsais padainuoja”, - po pasirodymo sakė Laima Lapkauskaitė. „Geležiniu Gediminu” pramintas komisijos narys Gediminas Zujus duetui skyrė vos septynis balus. Po pasirodymo užkulisiuose Liepa neslėpė nepasitenkinimo komisijos vertinimais. Anot merginos, tiek dienų, praleistų repeticijų salėje, nusipelnė aukštesnio įvertinimo.

"Žvaigždžių duetų" filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Bene linksmiausias vakaro pasirodymas – Ingos Norkutės ir „ventuko” Karolio „čingischaniškas” benefisas. Nors atlikimas nesulaukė aukščiausių balų, bet kaip reikiant prajuokino komisijos narius, ypač operos virtuozą Merūną: „Nesupratau, ar apie buterbrodus dainuoja, ar apie alų, ar apie vokiškus moteriškus ypatumus… Man patiko tiek, kad parašyčiau septynis”. Gediminas Zujus buvo dar kategoriškesnis: „Aš netekęs amo. Supratau, kad kiekvienas dainavo savoj tonacijoj ir savoj interpretacijoj. Na, šis pasirodymas lenkia mane pasilikti penkis rezerve ir penkis parašyti”. Duetas neslepia, jog patekti į finalą jie svajoja, nors aplink save mato kur kas stipresnių. „Supraskit, tiek nuėjus….. Kas nenorėtų dainuoti finalo scenoje?”- retoriškai užkulisiuose klausė Inga.

Komisijos nariai tautų vakaro lyderėmis išrinko rusėmis tapusias Rositą ir Agnetą. Nepriekaištingus balsus pademonstravusios mama ir dukra pelnė aukščiausius komisijos įvertinimus ir susilaukė gražiausių žodžių. „Su tokiais balsais Rusijos platybėse šios dvi atlikėjos jau būtų nacionalinės vertybės”, - skyręs dešimtuką sakė Merūnas. Iki ašarų pasirodymu susižavėjusi Laima Lapkauskaitė tik paantrino: „Šis duetas – tai gyvybės vanduo, kurio atsigeri ir pasidaro gera. Čia buvo tikroji charizma, kuri eina iš širdies, kuri plaukia su balsu. Tokie turi būti atlikėjai. Dešimt”. Agneta neslepia, jog slaviškas temperamentas, jausmingumas – jai labai artimas. Pasirodo, duetas turi slaviško kraujo, tad kūrinys iš dalies atitiko ir tikrąjį mamos ir dukros temperamentą.

Egidijus ir Lina persikėlė į šiaurę. Visada stebinantys originaliais pasirodymais jiedu nenusileido ir šįkart. Sužavėjo charizmatiškasis duetas ir vis griežtėjančią duetų komisiją. Visi komisijos nariai, išskyrus geležinį Gediminą, porai skyrė dešimt balų. O ir pats duetas neslepia, jog nepraranda vilties laimėti šou. Beje, Egidijui ir Linai sėkmę prognozuoja ir visos iki vienos „Žvaigždžių duetų” poros. O šiai porai „Duetuose“ neliūdna: susumavus komisijos ir internautų balsus, Rasa su Egidijumi buvo pirmi, o žiūrovai jiems skyrė paskutinę...

Šis šeštadienis „Žvaigždžių poroms” buvo laimingas – niekam neteko kristi. Tačiau jau kitą šeštadienį viena iš porų šou paliks negrįžtamai. To bijo visos poros, juk finalas jau pasiekiamas ranka, o kam bus lemta jame dainuoti, kol kas visiškai neaišku. Viskas, kaip visada, priklausys nuo komisijos ir žiūrovų balsų. O šeštadienio vakarą laimė būti pirmiems ir keliauti į aistringąją Romą nusišypsojo Jonui ir „Pop ladies“. Ant iškritimo ribos – Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė.

Galutinė komisijos ir žiūrovų balų lentelė:

1. Jonas Jonušas ir Pop ladies
2. Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė
3. Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas
4. Lina Rastokaitė ir Egidijus Sipavičius
5. Inga Norkutė ir Karolis Akulavičius
6. Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė
7. Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)