Mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė Gabrielė. Merginai teko šou palikti be kovos... Išlikimo dainas atliko Elvija ir Dovis, o po jų teisėjai išsakė savo nuomonę. Projekte liko J. Arlauskaitės-Jazzu mokinys Dovis. Už jį balsavo visi teisėjai, išskyrus Elvijos mokytoją Marijoną Mikutavičių, rašoma pranešime spaudai.

Nuo artėjančio sekmadienio prasideda naujas etapas – likę dalyviai atliks po 2 dainas. Taip pat sekmadienį paskelbta ir naujiena.

Pirmoji į sceną žengė disko karaliene vadinama Gabrielė. Šį kartą dalyvė sulaukė ne pagyrų, kaip įprasta, o kritikos. „Man nepatiko. Buvo sukurtos visos sąlygos padaryti gera pasirodymą. Nepasiruošei, daina tau pustoniu per aukšta“, – sakė Saulius Prūsaitis.

Antrasis pasirodė Dovi. Teisėjai gyrė gatvės muzikantą už atliktą dainą, tačiau siūlė plėsti sceninių judesių amplitudę. „Tau reikia dirbti su kūnu, turi gerą išvaizdą. Atlikimas bus dar geresnis – matosi, kaip tu augi“, – kalbėjo Saulius Urbonavičius-Samas.

Elvija scenoje atliko Jessicos Shy hitą. Teisėjai teigė, kad pasirodymas buvo neblogas, tačiau trūko intonavimo. „Manau, tau sunku buvo suprasti, apie ką dainuoji. Palinkėčiau stipresnės dainos“, – kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

Domantas sužavėjo publiką – po dalyvio pasirodymo žiūrovai plojo atsistoję. Teisėjai neturėjo daug priekaištų, tačiau sakė, kad kitą savaitę Domantas turi dainuoti linksmą dainą. „Šiek tiek nuobodoka, bet pavydžiu tavo balso“, – kalbėjo M. Mikutavičius.

Jausmė scenoje atskleidė dar vieną savo pusę – dainavo jai visai ne tipinį kūrinį ir šoko. „Jaučiu tau simpatiją, kuri didėja kiekvieną sekmadienį“, – sakė M. Mikutavičius.

„Jausmė yra nuostabus pavyzdys – įmetei save į šaltą vandenį ir plauki. Žiūrint į tave, aplanko pasididžiavimo jausmas“, – kalbėjo S. Urbonavičius-Samas.

Vytautė scenoje spindėjo – tą patvirtino ir teisėjai. S. Urbonavičius-Samas teigė, kad ir pats norėtų taip dainuoti, o klausytis dalyvės buvo tiesiog nuostabu. „Tu turi didžiulę širdį – pasimėgauk scena. Esi nuostabi“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Ne ką mažiau pagyrų sulaukė ir grupė „Spurr“. „Tai buvo vienas mėgstamiausių mano pasirodymų per visus sezonus. Esate tokio šviesumo žmonės! Galėtumėte išgarsėti už Lietuvos ribų“, – po grupės pasirodymo kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Labai gerai atlikta daina, superinė scenografija. Vienas nuostabiausių pasirodymų, kokius esu matęs“, – kalbėjo M. Mikutavičius.

Demianas scenoje pasirodė paskutinis. Ukrainietis atliko atlikėjos Bjelle ir PERU kūrinį. „Buvo labai gražu... Tikiu, kad šią dainą sudainuosi dar daug kartų. Muzika neturi ribų ir sienų. Perbėgo šiurpuliukai...“, – kalbėjo teisėjai.

„X faktorius“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją