„Laida „24 valandos“ virsta projektu „TV Pagalba“. Žiūrovams puikiai pažįstama vieninga gelbėtojų komanda nuo šiol darbuosis TV3 televizijos eteryje“, – pasakoja TV3 premjeros kūrėjai, prodiuserių kompanija „Just.TV“, televizijoje iki šiol kūrusi tokius sėkmingus projektus kaip „Šok su manimi“, „Chorų karai“, „Meilės trikampis“ ir kt.

Premjera „TV Pagalba“ – tos pačios prodiuserių kompanijos kurtos laidos „24 valandos“ naujas etapas. Didelę patirtį televizijoje turintis žurnalistas, laidų vedėjas Egidijus Knispelis ir septyni visada pasiruošę padėti profesionalai naujajame TV3 sezone žiūrovus ragins susisiekti su „TV Pagalba“ visą parą veikiančiu telefonu ir skubės į bet kurį Lietuvos kampelį spręsti gyvenimiškų situacijų.

Jau nuo rugsėjo naują laidą „TV Pagalba“ darbo dienomis vesiantis E. Knispelis džiaugiasi galėdamas dirbti TV3 televizijoje: „Jau seniai buvau susidaręs įspūdį, kad TV3, ko gero, labiausiai myli ir vertina savo autorius, laidų vedėjus. Smagu eiti ten, kur tavęs laukia, esi reikalingas.“

„TV Pagalboje“ laukia kasdienės šalies aktualijos, karščiausi visuomenės gyvenimo įvykiai. Laidos vedėjas penkis kartus per savaitę pristatys žiūrovams iškilusias problemas, o gelbėtojų komanda 24 valandas per parą sieks pakeisti susidariusias situacijas, būti įvykių centre ir ieškos teisybės.

„Pagarba žiūrovui, dėmesys skambinančiam, pagalba jos ieškančiam – tai mūsų misija, tai mūsų gyvenimas, tai mes“, – sako premjeros „TV Pagalba“ kūrėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)