Netrukus jau pirmajame laidos „TV pagalba“sezone prie jų prisijungė ir iki šiol dirbantis „gelbėtojas“ žurnalistas Jonas Stanevičius, sakoma pranešime spaudai.

„Nuo Palangos tilto transliuojamoje laidoje „TV pagalba“ vėl pamatysite kažkada žiūrovų pamėgtus buvusius gelbėtojus Stasį ir Laurą, vieną pirmųjų gelbėtojų Raimundą Bingelį, taip pat - Neringą, Liutaurą, Eriką, Reną, Dovilę ir Laimį. Tai bus puiki ir linksma proga pamatyti, kaip keitėsi mūsų laida, kaip per pirmuosius sezonus atrodė „gelbėtojai“, ir prisiminti įdomiausias keturių laidos gyvavimo sezonų gelbėjimo istorijas“, – sako laidos „TV pagalba“ projekto vadovas „gelbėtojas“ Andrius Žemaitis.

„Kaip kokie dinozaurai, tikriausiai, išlikome todėl, kad dar prieš pradėdami dirbti laidoje „TV Pagalba“ jau buvome bandę televizijos duonos. Buvome užsigrūdinę, pamilome šį projektą ir paprastų žmonių bėdas“, – vienu balsu tvirtina laidos „TV Pagalba“ senbuviai Aušra, Andrius, Gedas ir Jonas.

Po Palangos „TV pagalbos” komanda ilsėsis vos keletą savaičių – jų laukia intensyvūs pasiruošimai naujajam jubiliejiniam laidos sezonui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją