„Kai detektyvai man paskambino ir patvirtino, kad tokia grupuotė tikrai veikia, ir kai sužinojau, kiek ji iš manęs jau pavogė, nusprendžiau imtis priemonių”, – neslėpdama pykčio ir nerimo TV3 pranešime spaudai dėstė N. Zvonkė.

Populiarioji dainininkė nedvejodama sutiko laikinai tapti „TV detektyvų“ biuro agente ir pati savo rankomis pagauti nenaudėlius. Slaptos operacijos tikslas – atskleisti painią nusikaltimų schemą ir sutrukdyti toliau apiplėšinėti muzikantę.

Slaptos technikos konsultantai N. Zvonkę apkarstė vaizdo ir garso įrašymo technika. „TV detektyvai“ buvo nustebinti moters drąsos ir ryžto, nes dainininkė atsisakė ją lydinčio agento paslaugų ir nusprendė į akistatą su nusikaltėliais stoti viena pati.

Netoli didžiausio Vilniaus turgaus, automobilyje, Natalija pati vedė derybas dėl savo pačios neteisėtų įrašų įsigijimo. Susitarti su nusikaltėliais pavyko – jie pažadėjo jau kitą dieną atnešti 100 neteisėtų kompaktinių plokštelių.

„Buvo baisoka, tačiau neketinu leisti toliau iš manęs vogti. Juo labiau, kad už pavogtą sumą galėčiau įsigyti gerą automobilį, – sako seksualioji dainininkė, kuriai toks vagių gaudymas su kameromis ir mikrofonais jau ne pirmasis. – Susidoroti su Klaipėdos regione veikiančiais tokiais nesąžiningais prekeiviais man padėjo „TV pagalba”.

N. Zvonkė yra antra populiari Lietuvos dainininkė, paprašiusi „TV detektyvų” pagalbos – prieš mėnesį TV3 buvo parodyta istorija su dainininke Irma Jurgelevičiūte-Sėleniene ir ją jau kelerius metus persekiojančiu įkyriu gerbėju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją