„Taip, galiu patvirtinti, grįžtu į televiziją. Kurį laiką televizijoje manęs nebuvo, nes tiesiog tuo metu mano prioritetai buvo kitokie. Dabar televizija mano kitiems darbams nebetrukdys. Bet aš televizijos nesureikšminu, nežiūriu į visa tai pernelyg rimtai, labiau kaip į hobi. Nuo to, kad vesiu laidą kartą per savaitę, mano pavardė - Agnė Jagelavičiūtė - netampa per brūkšnelį „vedėja", - DELFI apie grįžimą į televiziją kalbėjo Agnė.

Savo naujos eterio kolegės Godos Alijevos po sutarties sudarymo su prodiuserine kompanija Agnė dar nematė, bet jos dar turės laiko ir pasikalbėti apie naują laidą, jos specifiką ir iššūkius, ir „susidirbti" - laida BTV eteryje pasirodys vasario pradžioje. Bent kol kas ji bus rodoma kartą per savaitę. G. Alijevos interviu skaitykite ČIA.

Laidos vedimą Agnė derins su kitais savo darbais - nei vieno iš jų ji neketina atsisakyti. Šiuo metu A. Jagelavičiūtė Vilniaus Dailės Akademijoje studijuoja tapybą, dirba teatro, kino kostiumų dailininke, televizijos projektų, fotosesijų stiliste.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)