Tikimės, kad be svarbiausio šiais laikais televizijos signalo neliksite, kad šio mėnesio pabaigoje jūsų televizorius dar rodys. Pasakosime, patarsime, kad šitaip nenutiktų. Mums pagelbės laidos vedėja Zita Kelmickaitė, susisiekimo ministerijos atstovai, telekomunikacijų ekspertai.

„Netikėjau, kad televizija žmonėms tokia svarbi, kol neapsilankėme trijose šeimose. Darbuose paskendę muzikos prodiuseris Lauras Lučiūnas ar TV laidų vedėjas Audrius Rakauskas-Gustavas neslepia iki mūsų apsilankymo neturėję laiko rūpintis savo namų televizijos skaitmenizavimo reikalais, o vilniečių tremtinių Gurskų šeima tiesiai šviesiai pasakė: televizija – tai stebuklas! Šie senyvo amžiaus TV žiūrovai puikiai žino, kas yra raiška, jie – naujausių mokslo pasiekimų vertintojai ir „National Geographic“ gerbėjai. Jiems televizija – tai langas į pasaulį“, – džiaugiasi visuomeninę švietėjišką misiją atlikusi Zita Kelmickaitė.

Kokios galimybės ir privalumai atsiveria perėjus prie skaitmeninio vaizdo, ką daryti, kad šis vaizdas pasiektų jus ir galėtumėte džiaugtis būtent tomis galimybėmis bei privalumais?

Apie visa tai – laidoje „Neišjunk televizoriaus“ nuo spalio 5 d. tris penktadienius iš eilės 18.45 val., iš karto po laidos „Šiandien“ per LRT televiziją. Vedėja Zita Kelmickaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)